Fashion

3 tips om de perfecte trouwjurk te vinden

By  | 

3 tips om de perfecte trouwjurk te vinden

Je hebt er vast al over gedroomd, misschien zie je het zelfs wel voor je tot in de kleinste details. Het uitzoeken van een trouwjurk is vaak één van de eerste momenten dat je beseft dat je bruiloft werkelijkheid wordt. Wat voor soort jurk zal het worden? Met kant? Lang of kort? Zeemeermin model of toch liever een echte prinsessen jurk? Er is enorm veel keuze, dit maakt het soms wat lastiger. Wij hebben drie tips op een rijtje gezet om je een beetje op weg te helpen met je zoektocht naar de perfecte trouwjurk.

Kies het juiste gezelschap

Het is verleidelijk om met een groot of gevarieerd gezelschap op jurkenjacht te gaan, hoe meer advies hoe beter toch? Echter, bemoeilijkt het toch vaak je keuze. Het is verstandiger om twee of drie personen mee te nemen. 

Zorg ervoor dat je duidelijk maakt wat je precies van hen verwacht. Vergeet niet dat jij de bruid bent en dat jij de jurk kiest. Goede raad is natuurlijk van harte welkom, maar het belangrijkste is hoe jij je in de jurk voelt. Uit telkens eerst jouw mening over de jurk, voordat je de mening van de chaperonnes vraagt. Vergeet niet dat het om jou draait. 

trouwjurk wit lang
3 tips om de perfecte trouwjurk te vinden: Trouwjurk wit Sibelle
SB3091

Kies een jurk die aansluit bij je persoonlijkheid

Misschien heb je altijd al gedroomd van een zeemeerminnen jurk, maar besef je na enkele pasbeurten dat een prinsessen jurk jou veel beter staat. Dit geldt ook voor kant. Je kan het mooi vinden, maar past het wel bij je persoonlijkheid? Misschien kan iemand in je gezelschap je helpen door jouw persoonlijkheid te omschrijven. Ben je bijvoorbeeld introvert of extrovert? Daarnaast is het karakter van je bruiloft ook belangrijk. Heeft de bruiloft meer een rustiek karakter of klassiek? Is de bruiloft buiten of binnen? Dit zijn allemaal vragen die je mee kan nemen. Veel kans dat je uiteindelijk met een ander soort jurk vertrekt dan wat je in gedachten had. 

bruidsjurk wit
Gespot op bridesbyfem.nl Sibelle SB3090

Laat je adviseren

Vaak heb je als bruid een bepaald beeld in je hoofd van hoe je droomjurk eruit moet zien en houd je je vast aan dit ideaalbeeld. Er is natuurlijk niks mis met weten wat je wilt, maar misschien loop je wel een fantastische jurk mis waar je simpelweg niet aan had gedacht. Dag in, dag uit, is het personeel in een bruidswinkel bezig met een bruid koppelen aan de perfecte jurk. Maak gebruik van deze kennis en ervaring. Zij zullen je waardevolle tips geven om een jurk te vinden die zowel bij je figuur als bij je persoonlijkheid past. Wanneer je opzoek bent naar trouwjurken in Groningen, kun je een bezoekje brengen aan Brides By Fem. Hier ontvangen zij jou met open armen en geven ze graag advies om jou op weg te helpen.

Geen zorgen

Niet meteen de trouwjurk van je dromen gevonden? Geen zorgen! Soms moet je geduld hebben en verschillende stijlen en jurken passen. Blijf vooral oriënteren. Het wow-effect dat je krijgt wanneer je dé jurk aan hebt, liegt namelijk nooit. Tot zover deze blog: 3 tips om de perfecte trouwjurk te vinden.