Lifestyle

5 dingen waar je telefoon níet voor is gemaakt

By  | 

5 dingen waar je telefoon níet voor is gemaakt
Nog niet zo heel lang geleden was er enige ophef omdat de mooiste vrouw van ons land met haar telefoon in haar hand én een kind voorop de fiets, was gespot….

Doutzen

Ja terwijl ze fietste gebruikte ze haar smartphone, dat was een heel ding natuurlijk… Iedere verantwoordelijke Nederlander vond dat Doutzen dat toch echt niet had mogen doen. Ik vond dat niet meteen hoor. 

Nee, ik vroeg me eigenlijk meteen af: WAT was zij aan het doen met haar telefoon?? ?

Want wie zegt dat ze hem niet gebruikte als achteruitkijkspiegel om de paparazzi die haar achtervolgden in de gaten te houden..? Nou, zou kunnen toch??!  

Want ondanks honderdduizenden handige apps en functies op mijn smartphone, gebruik ook ik mijn geliefde iPhone 6s voorzien van glitterhoesje, héél vaak voor dingen waarvoor ‘ie eigenlijk niet bedoeld is. Mijn top 5 dingen vind je hieronder. Waar gebruik je de iphone 6s  nog meer voor ??

5 dingen waar je telefoon níet voor is gemaakt

1 Mirror mirror in my hand 

Dit doet in ieder geval iedere vrouw. Maar ik durf te zweren dat ook heel veel mannen dit doen… Je telefoon gebruiken als spiegel! Even checken hoe je eruitziet, of je haar nog goed zit en je lippenstift niet op je tanden is beland. Beauty time! Even de Iphone 6s erbij, Camera aan en gaan!

2 Lekker rechtlijnig 

In mijn werk moet ik nog wel eens een schets maken voor een collega, klant of designer om mijn hersenspinsels te verduidelijken. En ondanks dat ik altijd heel goed weet wat ik wil, heb ik niet echt een vaste hand. Mijn iphone is dan echt een handige tool en gebruik ik regelmatig als liniaal.

3 Excuse me?!

Ik zweer het je: dit doe ook jij dagelijks! Je telefoon als excuus gebruiken. “O echt heb je mij gebeld? Dan stond mijn telefoon vast op stil.” (je wilde hem/haar gewoon niet spreken!) 

Of wat dacht je van: “Super leuk om je weer eens te spreken, maar dit telefoontje moet ik echt even nemen. We zien elkaar weer!” (die gast van een of andere loterij wilde je heus geen fijne dag wensen, maar midden in de winkelstraat met die saaie oud klasgenoot staan praten was nóg onaangenamer…)

En eentje die ik deze zomer vaak, heeeeel vaak heb gehoord: “Nee, nee, nee! Duw me niet in het zwembad, ik heb mijn telefoon in mijn zak!! (Yeah right, in je bikinibroekje zeker??)

4 Geen kringen meer

‘Bureau opruimen’ is meestal geen enorme prioriteit op mijn to do lijstje. Maar ik heb er wel een enorme hekel aan als er koffie kringen op mijn papieren zitten. Dus om dat irritatie puntje keihard te voorkomen ruim ik natuurlijk niet mijn bureau op -wat de meest voor de hand liggende oplossing zou zijn-, maar leg ik mijn roze BFF met stylish hoesje ondersteboven op mijn bureau en zet daar mijn koffie op. Hatsa! Keurige papieren mee naar die meeting!

5 Zzzzzzz

Totaal nutteloos en zooooo oncomfortabel, maar het gebeurt me regelmatig dat ik (blijkbaar) met mijn iphone 6s in slaap val na het kijken van mijn favo Amerikaanse reality series en dat het koude, keiharde ding dan op mysterieuze wijze onder mijn wang terecht komt… En dan wordt ik dus wakker met een rechthoekige afdruk in mijn wang. Ik ben zó blij dat de toetsen verleden tijd zijn!! ? En euhmm ik gebruik dat ding ook als wekker, agend, navigatie, camera en nog veel meer. Kan niet meer zonder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.