Lifestyle

5 Tips to Sex up the Summer!

By  | 

5 Tips to Sex up the Summer!

5 Tips to Sex up the Summer! We kennen het allemaal. De avonden dat je hem naroept “Ik ga zo naar bed hoor!”, als je lover de deur uit rent naar de sportschool. Jij slaapt als hij terugkomt en POEF… Weer een avond voorbij zonder dat je intiem geweest bent met elkaar. Zonde! Want hoe leuk en lekker is je kerel wel niet?! Ja, toch? Daarom heb je hem immers gehouden… Tijd dus om deze zomer een beetje meer aan je seksleven te denken. Hieronder 5 tips to Sex up the Summer!!

  1. Praat over seks

Afgezaagde tip, ik weet het! Maar het is wel waar. Praat in bed (liefst na de seks…) over wat je lekker vindt, hoe je het lekker vindt. Dan kunnen jullie elkaar de volgende keer nog beter verwennen. Maar behalve over wat je lekker vindt praten, is het ook wel eens spannend om elkaar hete appjes te sturen. Schrijf hem wat je wel met hem zou willen doen. Gewoon, overdag… Als je op je werk zit. Dat kan een prima opwarmertje voor de avond zijn en wie weet laat hij dan wel een avondje sportschool schieten!

2) Dress up, show him what you got!

Voor de moeders onder ons geldt deze tip misschien nog wel meer dan voor de childless chicks. Want hoe makkelijk is het om op een warme zomerdag dat lelijk verschoten shortje (die ene die zo lekker zit) aan te trekken. T-shirt erop, want dat is praktisch. Klopt. Maar het staat voor geen meter! En daar moet hij dan wél de hele dag naar kijken. Dus girls, girls, girls… All summer long loop jij in de meest sexy zomerjurkjes! Jurkjes waar je boobage uitrolt tijdens het vullen van de wasmachine. Show him what you got! Wedden, jullie vreten elkaar op.

5 Tips to Sex up the Summer!

3) Boys & toys

Niet verlegen zijn en tijdens de doordeweekse seks gewoon een keer die doos met sextoys opengooien. Een dildo, vibrator, handboeien of een zweepje als accessoire zorgen direct voor een andere invulling van de seks. Die maken meteen dat die een beetje “standaard” donderdagavond wip verandert in een zinderende vrijpartij.

4) Samen soppen

Stap na een plakkerige zomeravond eens sámen onder de douche. Dicht tegen elkaar aan onder een verkoelende straal terwijl je langzaam zijn hele lijf insopt. En hij het jouwe… Kan toch niet anders dan uitmonden in een heerlijke vrijpartij?? Dat dacht ik.

5) Seks buitenshuis

Als je ervoor in bent om in de buitenlucht met elkaar de liefde te bedrijven… Ik zeg doen! Kun je dagen op teren. Ben je toch ietsje meer bescheiden of is het gras bij jou in de buurt nog geen twee kontjes hoog? Dan kan een avondje uiteten enorm hitsig worden door een vibrerend ei mee te nemen. Nou ja, jij neemt het dan mee in je… nou ja, je begrijpt ‘m..! En hij heeft de afstandsbediening… Wedden dat jullie het toetje overslaan?!

Enjoy your summer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.