Lifestyle

5 tips voor een gezellige wintertuin

By  | 

5 tips voor een gezellige wintertuin

Het wordt winter! En ja het wordt koud! Toch is de frisse buitenlucht goed voor je en is het zonde om zoveel mogelijk binnen te blijven. In deze blog dan ook 5 tips voor een gezellige wintertuin.

1 Vuurkorf

Dit vind ik zo gezellig staan in de tuin. Een korf vol met hout, zelfs als je het niet aansteekt. Als je een avondje hebt gepland met vrienden kun je ook marshmallows maken boven zo’n vuurtje. I love it.

vuurkorf

Vuurkorf gekocht bij Tuincentrum Osdorp

2 Blokhut

Wellicht is je tuin nogal leeg of staat er een oud krakkemikkig tuinhuisje in wat nodig aan vervanging toe is. Denk dan eens aan een blokhut. Wij hebben een blokhut waar we al het gereedschap en de scooter in hebben staan. Daarnaast   hebben we overkapte fietsenstalling voor de fietsen de step, spacescooter etc.  blokhuttenoutlet.nl heeft een ruim assortiment aan blokhutten. Check them out!

blokhut

3 Overkapping

Met een overkapping heb je zoveel meer tuinplezier dan zonder. Wij hebben naast ons tuinhuisje met overdekte fietsenstalling ook een overkapping. Wij hebben deze zelf gemaakt met houten-balken en een plastic dakje. Daaronder staat de tuinlounge-set. Ik moet er niet aan denken om steeds die kussens binnen te zetten zodat ze niet nat worden. Nee een tuinoverkapping is wat mij betreft echt een must in de tuin.

4 Kussentjes

Deze inspiratie heb ik ooit op gedaan bij een moeder van een kennis. Die neemt ieder jaar andere kussensloopjes en andere kaarsjes voor in haar huis, maar dat kan natuurlijk ook in de tuin. Het is net als het kopen van nieuwe kleren, je wordt er altijd vrolijk van (ik wel tenminste). Maar goed even een paar vrolijke kussentjes op je stoelen/bank is dus leuk.

tuin sier kussens

kussentjes, krukjes, kaarsen, kaarsenblad allemaal gekocht bij Xenos

5 Slingers

Hang een paar kekke slingers op ( geen verjaardagsslingers, maar hippe interieurslingers) en voila een gezellige wintertuin.

Tot zover mijn 5 tips voor een gezellige wintertuin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.