Blog About

Blog Mounira

Mounira Mansour
Welkom op mijn lifestyle fashion en beauty blog: Mounira’s Mansion. Oftewel mijn leven online.  Ik ben heel divers, ik acteer, presenteer, hou van gossip, love the glitter and glamour, geef acteerworkshops en ben lifestyle deskundige voor televisie. Ik ben een mama blogger and I love it. Op dit moment doe ik ook aan produceren. Ik produceer film en Tv.

LEES HIER MIJN RECENTE INTERVIEW 2018

Mounira Mansour

You want to know more about me in ENGLISH?

Naast blogger ben ik momenteel Co-host bij ‘Life Is Beautiful’ op RTL4.

Life Is Beautiful RTL4

Klik hier als je nieuwsgierig bent naar mijn CV als Actrice/Presentatrice/Reality Kandidaat.

En hier voor mijn deelname aan het tv programma Fort Boyard.
Euhm en hier voor mijn deelname aan het tv programma Shopping Queens.

wild fm amsterdamKlik hier als je gratis/rechtvrij beeldmateriaal van mij nodig hebt.

Hier als je meer over mijn privé leven wilt weten.

Als je me wilt volgen op twitter.

Of als je vrienden wilt worden op Facebook.

Klik hier als je me wilt volgen op Instagram. 

Voor Business/Vragen:

Kun je me emailen op mounira@mounirasmansion.com of via het contact formulier van mijn blog. Als het haast heeft zet het er dan bij. Ik kan heel snel antwoorden indien ik interesse heb. Je krijgt altijd bericht terug, ook als ik geen interesse heb.
Bijna al mijn posts zijn advertorials tenzij het privé berichten zijn of roddelfabriekjes. De focus ligt bij mij altijd op een natuurlijke, eerlijke en organische blog gecombineerd met de brand die ik erbij promoot.

Unieke Bezoekers Per Maand: 29.000
blog

Online Volgers
Twitter: +_ 8000
Instragram+_ 5500
Facebook +- 5000
Facebook Pagina+- 5000

contact mounira mansour

We hebben ook blogbabes die de mansion versterken:email mounira mansour

Ik heb diverse categorieën op deze blog. Als je houdt van nieuws over de Kardashians dan ben je bij mijn blog aan het juiste adres. Kijk maar eens op  de Roddelfabriek. Als je va make-up houdt dan heb ik daar vast ook wel het een en ander over geschreven en deze vind je in de categorie Beauty.

Ook gaat deze blog flink over Lifestyle, ik kan wel zeggen dat ik een echte lifestyle blogger ben met een lifestyle blog. Ik hou jullie zo goed mogelijk op de hoogte van alles wat ik mee maak en online tegen kom. Over mijn kids staat er niet heel veel persoonlijks ivm met hun privacy maar er staat heus wel iets want zij zijn het belangrijkste in mijn leven en ik kan het natuurlijk niet NIET hebben over mijn kids.

Janneke

Janneke
Die kom je ook wel eens tegen op deze blog. Zij is een master of words, blogt (nog) niet zelf voor de mansion, maar helpt mij inhoudelijk met mijn gedachte kronkels.
Janneke is een sexy mammie van 2 prinsesjes, woont samen met haar mannetje en combineert dat met een kick-ass baan in de marketing / PR. Janneke houdt ook van shoppen dus blogt ze voor Fashion en soms voor beauty, kids of lifestyle

Mijn Gezin:

familie Mounira

Lex, Noah en Nimra
Mijn familie! Noah is in januari 7 geworden en onze dochter Nimra is nu 3.