Lifestyle

Acteerles in Utopia

By  | 

Acteerles in Utopia

Acteerles in Utopia?Misschien heb je me voorbij zien komen als acteercoach in Utopia.De afgelopen maanden kwam ik zo 1 keer in de 2/3 weken met Shelley en Hiske en andere Utopianen aan scene’s gewerkt.

Presenteerles

In de eerste les heb ik eerst met Shelley alleen gewerkt aan het presenteren van haarzelf en hebben we het gehad over haar dromen en doelen. Shelley wil graag actrice worden of presentatrice. Als jij hier meer over wilt weten kun je deze blog daarover lezen:  presentatrice presentator worden.

Dylan Hiske Utopia

Dylan Hiske Utopia

Acteerles

Daarna zijn we begonnen met acteerles. Ik had een scene meegenomen die ik speciaal voor Utopia heb geschreven. Normaal gesproken werk ik vaak met scenes uit bekende series. Maar voor Utopia leek het me leuk om met nieuw materiaal te werken. Als je de scene wilt lezen: Utopia film Lorenzo

Ik zal binnenkort deze blog aanvullen met nog meer informatie over het Acteerles in Utopia project.

Acteerles in Utopia

Acteerles in Utopia

Ik heb wel alvast een blog voor je over

Hoe word je acteur of actrice?

Alles over Kindermodel

Goede castingbureau’s in Nederland

En voor nu als je niets te doen hebt en je wilt meer van me weten kijk dan even wat vlogjes. Ik heb 2 kinderen die beiden al modellenwerk e commercials doen. Als ze een leuke klus hebben dan neem ik mijn vlog camera vaak mee en dan film ik de avonturen die ze beleven. We zijn altijd heel eerlijk in de vlogs. Zo vertellen we gewoon wat Nimra verdient en hebben we het ook over set geheimpjes.

The making of Lorenzo

Hoevel geld verdient een kindermodel?

Moeder en dochter fotoshoot en wij kunnen best een geheimpje bewaren toch Nimra?

1 Comment

  1. Pingback: Utopia film Lorenzo scène - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.