Lifestyle

Airpod hoesje beschermen

By  | 

Airpod hoesje beschermen

Airpod hoesje beschermen. Als je je airpod hoesje wilt beschermen tegen krassen dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. Ik wist het namelijk niet maar er is dus een enorm assortiment aan diverse airpod hoesjes bescherming. Apple zelf verkoopt deze niet, maar online is er gelukkig veel keuze. Je hebt verschillende soorten airpods hoesjes : siliconen hoesjes, waterdichte hoesjes en hele stijlvolle hoesjes.

Siliconen hoesjes

Siliconen hoesjes kenmerken zich door zacht en flexibel te zijn. Daarnaast heeft het zachte siliconen materiaal nog een aantal voordelen. Het is namelijk ook nog eens dun, erg licht van gewicht en goed afwasbaar. De knop op de achterkant van de AirPods case is nog steeds te gebruiken, net als de Lightning-aansluiting. Prijs v.a 9,95

Siliconen hoesje airpods

Spigen La Manon

Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar Spigen La Manon is dus een beetje de crème de la crème onder de airpod hoesjes aanbieders. Ze onderscheiden zich door mooie designs en dure materialen. Dit kunstlederen bruine hoesje heeft een karabijnhaak zodat je ze bijvoorbeeld aan je sleutelbos of tas kunt hangen. Very handy and stylish! prijs 24,95.

Airpod hoesje beschermen

Waterdichte hoesjes

Als jij vaak te maken hebt met water dan is dit hoesje natuurlijk perfect. Misschien ben je wel badmeester? Of werk je in een laboratorium of in een Spa? Zelf kom ik niet echt veel in de buurt van water dus voor mij is dit bijvoorbeeld niet nodig. Tenzij ik natuurlijk mijn airpods in de wc laat vallen want dan heb ik natuurlijk spijt:) Anyway goede keuze dus met een fijn hoesje. Prijs v.a 26,96.

airpod hoesje tegen water

Airpod hoesje van hard plastic

Dan heb je nog de airpod hoesjes van hard plastic. Deze modellen zijn vrij robuust en houdt de Apple AirPods 1/2 krasvrij, terwijl het zachte siliconen materiaal extra grip geeft om te zorgen dat ze in topconditie blijven.

Tot zover deze blog! Tot de volgende!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.