Lifestyle

Alles over haartransplantaties

By  | 

Alles over haartransplantaties

Alles over haartransplantaties. Als er gesproken wordt over een haartransplantatie, dan weet je vast en zeker wat het een beetje inhoudt. Haartransplantatie houdt in dat je haargroei krijgt op plekken waar momenteel niet veel haargroei aanwezig is. Meestal wordt de haartransplantatie uitgevoerd op de hoofdhuid, maar tegenwoordig is het ook mogelijk op wenkbrauwen en baarden. Deze ingreep is door de jaren heen steeds populairder geworden. Ben je benieuwd wat de redenen daarvoor zijn? Lees dan vooral even verder. 

Zelfvertrouwen terug

De meeste mensen die een haartransplantatie willen, doen dit omdat zij onzeker zijn over hun haar. Meestal hebben deze mensen te maken met ernstige haaruitval of inhammen. Wellicht kan je je voorstellen dat dit ervoor zorgt dat het zelfvertrouwen naar beneden gaat. Dit is voor geen enkele persoon een fijn gevoel. 

Door te kiezen voor een haartransplantatie komt bij veel mensen het zelfvertrouwen weer wat meer terug. De haaruitval is dan namelijk niet meer zichtbaar. Bovendien is het weer mogelijk om je haar te stylen zoals je het wil. Heb jij dus te maken met haaruitval of ernstige inhammen en wil je hier graag iets aan doen voor je zelfvertrouwen? Vraag dan eens om advies bij een gespecialiseerde kliniek. 

Willem
Foto van Willem gespot op antmankliniek.nl

Niet te ingrijpend 

Als je een haartransplantatie gaat doen, kan je kiezen tussen verschillende technieken. Er zijn twee technieken, genaamd de FUT techniek en de FUE techniek. De FUT techniek is meer ingrijpend dan de andere techniek. Dit heeft te maken met de manier waarop er haar wordt weggehaald voor de haarimplantatie

Bij de FUT techniek wordt er als het ware een stukje huid weggehaald met haar om te verplaatsen. Door deze techniek te kiezen, ontstaat de kans dat je een litteken krijgt. Om die reden kiezen meer mensen voor de FUE techniek. Bij deze techniek worden de haartransplantatie één voor één weggehaald en verplaatst naar het gewenste gebied. Hierdoor is de kans op een litteken klein. Deze techniek is dus niet zo ingrijpend. 

Prachtig resultaat 

Een haartransplantatie is voor de meeste klinieken niet meer een nieuwe ingreep. De behandeling hiervoor heeft namelijk een sterke ontwikkeling meegemaakt. Door deze ontwikkeling zijn klinieken nog beter geworden in de behandeling. Het resultaat van een haartransplantatie is om die reden prachtig te noemen. Je kan eerder stellen dat het een heel natuurlijk resultaat is. 

Om dit mooie resultaat zelf ook te krijgen, is het belangrijk dat je naar een haartransplantatie kliniek gaat die daar gespecialiseerd in is. Tegenwoordig zijn er veel klinieken te vinden die zich bezighouden met de haartransplantaties. Ga dus altijd eerst even langs en vraag naar de opties. Pas dan ben je er zeker van dat je goed resultaat terugkrijgt en dat is natuurlijk waar je voor gaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.