Lifestyle

Alles over neptattoo’s

By  | 

Alles over neptattoo’s

Alles over neptattoo’s. Themafeestjes en festivals een feestelijke gelegenheden waar het op prijs wordt gesteld om met een sierlijke outfit te verschijnen. Hoe zorg je er nou voor dat je de show steel op ieder feestje? Dit doe je natuurlijk door een opvallende outfit en wellicht soms wel een tikkeltje ordinaire accessoires. Kom uit je comfortzone en probeer op te vallen. Je zult merken dat je automatisch meer aanspraak hebt en vinden we dat stiekem niet allemaal leuk? Maar met welke accessoires zorg jij ervoor dat je anders bent dan de rest? Wij delen de tips en trics met je in deze blog: Alles over neptattoo’s

Tijdelijke plaktattoo’s

We horen je al denken, plaktattoo’s? Net zoals vroeger in de zakken chips? Ja inderdaad, maar dan nu de realistische versies die lastig te onderscheiden zijn van een echt exemplaar. Er zijn honderden verschillende, zeer realistische, tijdelijke tattoo’s op de markt. Deze blijven doorgaans 2 tot 4 dagen zitten maar zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen. Vind je het toch nog eng? Kies dan een subtiele tattoo voor op bijvoorbeeld je onder of bovenarm. Durf jij de stoute schoenen aan te trekken? Dan zijn er sleeves die de hele arm bedekken.

 Alles over neptattoo's
Alles over neptattoo’s: tijger tattoo

Siersteentjes

Glitter en glamour creëer je natuurlijk met zilver, goud en mineraalstenen op je lichaam. Echter kun je ook kleine siersteentjes op bijvoorbeeld je armen, handen of gezicht plakken. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen, maar ook gemakkelijk te verwijderen. Straal jij straks letterlijk en figuurlijk mee in het licht van de zon?

Neptatto sleeve
Neptatto sleeve

Glow in the dark paint

Heb je feestje in de avond of nacht? Tja, hoe kun je dan nog opvallen? Met behulp van speciale glow in the dark verf kun je jezelf beschilderen. Dit zal overdag niet zichtbaar zijn, echter zal de verf wanneer het donker begint te worden zichtbaar worden en opgloeien. De verf is gemakkelijk aan te brengen met een sponsje of kwastje en droogt snel op. Ook zijn er meerdere kleuren op de markt waardoor je altijd een bijpassende kleur voor je outfit hebt. Genoeg leuke alternatieve producten waarmee je een unieke outfit kunt creëren deze zomer. Met welke ga jij shinen tijdens je themafeestje of festival? Tot zover deze blog: Alles over neptattoo’s. Zie ook Henna tattoo.