Lifestyle

ALLES OVER PLAFONDLAMPEN

By  | 

ALLES OVER PLAFONDLAMPEN

ALLES OVER PLAFONDLAMPEN. Lampen, lampen en nog eens lampen! Welke lamp past bij jouw interieur? Of je nou van strakke en vierkante, egale en ronde of slimme, smart lampen houdt, met de juiste moderne plafondlampen kan het allemaal. Door het grote aanbod aan verschillende designs en de mogelijkheid tot allerlei combinaties, maak je jouw gezellige droom woonruimte helemaal af.

PLAFONDLAMPEN

Plafondlampen zijn echte sfeermakers. Het geeft een mooi basislicht en zorgt daarbij ook voor maximale verlichting in je ruimte. Zo hoef je niet zes verschillende lampjes aan te schaffen, maar is die ene mooie per ruimte vaak al ruim voldoende. Scheelt ook weer ruimte. Verder heeft het in vergelijking met een hanglamp ook geen snoer, waardoor het subtiel is, maar wel aanwezig. De perfecte balans, als je het mij vraagt!

ALLES OVER PLAFONDLAMPEN
Plafondlamp gespot op lampentoppers.nl

KEUZESTRESS TOT DE MAX

De kans zit er goed in dat je geen keuze kan maken tussen het grote aanbod aan supertoffe, strakke plafondlampen. No worries! Want waarom kiezen als je ook kan combineren? Doordat de moderne designs niet alleen strak, maar ook simpel en minder opvallend zijn, gaat dat supermakkelijk! Zo heb je een lamp die perfect in de keuken past en ook eentje die goed aansluit op de stijl in de slaapkamer. Plafondverlichting past in elke ruimte. Vind je het nog niet speels genoeg en kan je niet stoppen met combies maken? Probeer er nog een gave wandlamp  bij en dan is je ruimte helemaal compleet.

KIES SMART MET MODERNE LAMPEN

Als we het over moderniteit hebben, hebben we het natuurlijk ook over technische snufjes. En óf je plafondlampen hebt met moderne snufjes! Met de optie om vanaf je telefoon de kleur en intensiviteit van jouw lamp te bedienen, bepaal je snel en gemakkelijk je eigen sfeer in huis. Zo kun je helderwit licht kiezen bij het opstaan en ’s avonds bij de borrel of voor de tv een gedimd warm kleurtje. Zo hoef je in ieder geval niet de bank af te komen om je knoppen te bedienen. Handig! Ohja, die smart lampen werken ook nog eens met LED-verlichting EN je kunt een timer instellen waarmee de lampen vanzelf aan- en uitgaan. Niet alleen gezellig, maar ook super duurzaam!

Foto gespot op Lampentoppers.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.