Fashion

Altijd korting bij H&M

By  | 

Altijd korting bij H&M met cadeaukaart
Oké er is weer Fashion nieuws!… en de fashionista in mij is hier helemaal blij mee: Je kunt nu altijd met korting shoppen bij de H&M. Dus niet alleen als er een kortingscode wordt vergeven. Je kunt namelijk bij wissel een tweedehands cadeaukaart kopen met meer shoptegoed dan dat je betaalt. Wissel is een hip nieuw bedrijf. Een start-up, die een gat in de markt heeft ontdekt. Zij kopen tweedehands cadeaukaarten in en verkopen die weer met korting.

Wij houden nu eenmaal van gratis en van korting. Nu is zo goed als niets in het leven gratis, maar gegarandeerde korting is natuurlijk awesome.

Voorbeeld:
Je betaalt  €16 maar de kaart is €20 waard, dan is dat €4,- korting (gratis geld dus en geen verzendkosten!) Stel je voor dat je met die kaart van t.w.v. €20,- iets koopt wat in de sales is. Dan heb je dus dubbele korting! 1: De korting van de winkel. 2: €4,- korting bij wissel.

Leuk die tweedehands cadeaubon maar geldt dit ook voor andere merken?
H&M, Apple, Restaurant cadeau, Diner cadeau, VVV dinercheques e.a
wissel

Als je zelf een cadeaukaart hebt maar je wilt liever cash dan kan dat ook
Je kunt je cadeaukaart verkopen aan wissel. Het gaat om fysieke kaarten. Opsturen via de post of langs brengen mag ook. Op de website staat precies hoe dit moet en wat de voorwaarden zijn.

Hoe voorkom je dat je een gebruikte cadeaukaart hebt gekocht?
Dat is niet mogelijk. Ik heb contact gezocht met wissel en een medewerkster vertelt het volgende: “Als we kaarten binnenkrijgen controleren wij ze eerst. We checken of de  pincodes (kraslaagje) onbeschadigd zijn 2. Er saldo opstaat. 3 hoelang het geldig is. Als het aan onze kwaliteitseisen voldoet, betalen we meteen uit. En staat de kaart dezelfde dag nog in onze webshop”.

Zijn er nadelen?
Nadeel is dat als je een cadeaubon koopt die enkel in een fysieke winkel te besteden is, dat je dan moet wachten totdat je de hem binnen hebt. Maar ja in principe duurt het 1 werkdag 🙂 Bij Online-only kaarten krijg je direct na je betaling de cadeaubon codes in je mail! Gaat erg snel dus!

***Wissel heeft een trustpilot beoordeling van 9.7!! Met ruim 200 beoordelingen.

Altijd korting bij H&M

1 Comment

  1. Pingback: kortingscode H&M 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.