Fashion

Amsterdam Hustle

By  | 

We gaan uitbreiden! Als je bijvoorbeeld: Mocro Hustle, Antalya Hustle, of Rotterdam Hustle of iets anders wil dan kan dat nu ook en we hebben nu ook blauw en rood! mail ff naar amsterdamhustle@gmail.com
AH 1

We hebben ook instagram.

Waarom Amsterdam Hustle?
Ik heb voor Amsterdam Hustle gekozen, omdat ik mijn vrienden en omgeving  zie hustelen. Deze lijn is voor mijn vechters, mijn strijders, die hun eigen pad bewandelen, Real en Loyal zijn. Een Urban Streetlijn voor Real People.
shirt amsterdam

Hoe het begon
Het begon natuurlijk allemaal met het bedenken van de ontwerpen en het uitkiezen van de materialen. Daarna begon het uittesten. Wat gebeurt er als je een T-shirt wast? Hier had ik aan het begin veel tegenslagen in. Soms was ik super enthousiast over een shirt, maar kwam hij later super gekreukeld uit de was en was hij niet meer glad te strijken. Een andere keer bestelde ik een groot aantal shirts die allemaal niet de juiste pasvorm hadden. Balen! Maar goed tegenslagen horen bij het leven. So let’s Go On.

real people

Inmiddels is dus alles getest en kun je de Amsterdam Hustle lijn kopen.

Webshop
Ik heb een eigen webshop: amsterdamhustle.com (Hier tref je ook de volledige collectie)

amsterdam hustle De winkel Sneakers in Amsterdam Osdorp verkoopt de lijn ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.