Fashion

Amsterdam Hustle journey

By  | 

Amsterdam Hustle journey

Amsterdam Hustle journey. We gaan uitbreiden! Als je bijvoorbeeld: Mocro Hustle, Antalya Hustle, of Rotterdam Hustle of iets anders wil dan kan dat nu ook en we hebben nu ook blauw en rood!
AH

1

We hebben ook instagram.

Amsterdam Hustle journey

Waarom Amsterdam Hustle?
Ik heb voor Amsterdam Hustle gekozen, omdat ik mijn vrienden en omgeving  zie hustelen. Deze lijn is voor mijn vechters, mijn strijders, die hun eigen pad bewandelen, Real en Loyal zijn. Een Urban Streetlijn voor Real People.

Hoe het begon (Amsterdam Hustle journey)

Het begon natuurlijk allemaal met het bedenken van de ontwerpen en het uitkiezen van de materialen. Daarna begon het uittesten. Wat gebeurt er als je een T-shirt wast? Hier had ik aan het begin veel tegenslagen in. Soms was ik super enthousiast over een shirt, maar kwam hij later super gekreukeld uit de was en was hij niet meer glad te strijken. Een andere keer bestelde ik een groot aantal shirts die allemaal niet de juiste pasvorm hadden. Balen! Maar goed tegenslagen horen bij het leven. So let’s Go On.

real people

Ik vind de modelen die je op deze foto ziet echt heel erg mooi en uniek. Deze lijn straal precies uit waar ik zelf heel erg voor sta namelijk diversiteit. Je ziet modellen met diverse achtergronden die allemaal iets van pit en power hebben. Dat geldt ook voor de kleding. Het is edgy en funky maar ook heel erg urban.

amsterdam hustle

De winkel Sneakers in Amsterdam Osdorp verkoopt de lijn ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.