Roddelfabriek

Anna Speller Expeditie Robinson

By  | 

Dit is een interview met Anna Speller van  Expeditie Robinson. Ik vraag Anna over het spel, haar meidenband, haar kinderwens, haar sportverslaving en meer…
Anna opeens komt dat moment waar menig BN-er op zit te wachten: Je wordt gevraagd voor Expeditie Robinson! Wat gaat er dan door je heen?  

sharon expeditie robinson

Anna Speller Expeditie Robinson


Anna: Het idee van survivallen vind ik meteen helemaal te gek. Het weinige eten,  je eigen eten zoeken, de natuur,  geen telefoon,  twee kleding stukken, de proeven… Het enige wat ik kan denken is: ‘Kom maar op!’
Dat het allemaal voor tv is en je natuurlijk ook te maken hebt met andere kandidaten,  dat vind ik een stuk spannender. Het spel spelen, complotjes maken , het misschien soms gemeen moeten spelen. Hoe val je in de groep? Hoe reageer je op mensen? Het niet alleen kunnen zijn… dit waren de dingen die constant door mijn gedachten dwarrelden. Ik heb er  nog een keer over na moeten  nadenken. Maar vanaf het moment dat ik heb besloten om mee te doen, heb ik ook alles losgelaten en dat heb ik zo volgehouden . Ik bekijk het van dag tot dag.

Hoe is het om na zo’n lange tijd ( wanneer waren de opnames?) weer bij elkaar te komen en te zien hoe iemand anders over je roddelt. Of Hoe Rianne dan gewoon zegt: Ik stem jou eruit. Terwijl je toch een team bent.

bandita expeditie robinson

Anna: Het is heel leuk om elkaar weer te zien. Iedereen kon het spel gewoon weer loslaten.

Het is me dus ook gelukt om niet alles zo persoonlijk te nemen.

Daar ben ik echt heel dankbaar voor. Ik kon het blijven zien als een spel.

Anna je ging van K-otic, naar een groepje met Bouchra en Dewi, naar Adam en nu weer een nieuw groepje. Je bent dus wel echt iemand die graag in een groep zit. Ben jij niet beter af solo?

garcon

La Garcon


Anna: La Garcon is een heel tof bandje. In eerste instantie zou ik invallen voor een van  de meiden voor een korte  periode. Maar nu ze weer terug is merken we dat het ook hartstikke leuk is als we met z’n  drieën zijn. Dus als ik kan doe ik gewoon nog mee.. een feestje is het. Toevallig ben ik bezig met een solo project.. we zijn pas in de Schrijf fase. Dus hopelijk kan ik daar later meer over vertellen.

Sportte je allang of ben je ook bekeerd tot de hele #firgirls hype. Sport je graag alleen of meer in team verband en wat doe je dan?

fitgirls

Fitgirls


Anna: Ik hou  van sporten! Een aantal jaar geleden heb ik het ontdekt en ik kan echt niet meer zonder. Ik deed altijd aan dansen en een beetje her en der aan sporten. Maar vanaf dat ik er dus een aantal jaar geleden echt voor ben gegaan, ben ik helemaal om.
Ik moet er nog een beetje balans in vinden.

Eerst deed ik echt van alles: kickboksen, crossfietsen, rennen, bikram yoga.

Ik wil ook zeker blijven variëren. maar ik ga nu even 3 maanden lang  3 x in de week aan de bak met iemand samen. En vanuit daar zou ik er eigenlijk nog meer mee willen doen. Maar ook dat is weer een projectje apart.

Wie zijn die schattige kindjes. Heb je zelf een kinderwens? Heb je op dit moment een vriend?

kindjesss

petekindjes

Cloeh is het kindje van Bart (ex K-otic). Jimmy en Elena zijn de kindjes van Bouchra (ex K-otic) dat zijn mijn petenkindjes. Cloeh is een heerlijk vrolijk blij meisje. Het is zo fijn om met haar op pad te gaan. Eleane en Jimmy zag ik toen ze nog in Amsterdam woonden bijna elke dag, ‘mama Anna’ noemden me ze ook wel. Nu ze in Hilversum wonen zie ik ze veel minder. Dat vond ik best even moeilijk.. want ik hou zoveel van ze. Ik kon me nooit voorstellen dat ik meer van m’n eigen (toekomstige) kindjes zou kunnen gaan houden dan van deze boefjes. We zorgen gelukkig dat we bellen of dat we foto’s sturen en blijven elkaar opzoeken. Het blijven voor altijd mijn schatjes.

Ik wil zelf ook kinderen.. maar ik heb pas sinds kort een vriendje dus daar zitten we nog laaaaaang niet..

Ik zie op deze foto dat je graag verft. Zo herinner ik me dat je ook visagie doet. Volgens mij weten veel mensen dit niet over jou. Doe je hier nog iets mee? 

schilderen

Schilderen

Ik wilde niet afhankelijk zijn van audities en rollen. Daarom heb ik een visagie opleiding gedaan. Ik zat op de vrije school en schilderde veel. Met K-otic moesten we ons zelf elke avond opmaken. Door de praktijk leerde ik veel over het aanbrengen van make-up.
De visagie opleiding ging me gemakkelijk af en als ik wilde zou m’n lerares me helpen heel hoog in het vak te komen. Maar dat wilde ik niet. Ik vond het heerlijk als bijbaantje. Als ik iemand opmaak dan ben ik even niet met mezelf bezig maar met een ander. Voor mij werkt dat rustgevend. Het is bijna meditatie. Ik  zou geen fulltime visagiste willen zijn.  Maar ik vind het hartstikke leuk om af en toe mee te helpen met een clip of shoot. En binnenkort doe ik  misschien weer een visagie klus, deze keer met kindjes.

 

Kies zelf een van je favo insta foto’s uit en vertel er iets over.

papa en mama

Papa en Mama

De foto beetje onderin. Vader met kermisgeweer.. moeder ernaast. Super trots op die foto. Een knap, lief stel en het zijn mijn ouders. M’n vader is iets meer dan een jaar geleden overleden. We missen hem heel erg. Gelukkig hebben we dit soort mooie foto’s om hem te herinneren.

Volg Anna op INSTAGRAM   of op TWITTER

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.