Lifestyle

Antwoord Pretty Little Liars wie is AD? Alex Drake

By  | 

Wie is AD? Alex Drake
Antwoord Pretty Little Liars wie is AD

Ik heb net de laatste dubbele aflevering ‘Till Death Do Us Part’ gezien van Pretty little liars en ik weet eindelijk wie AD is. Ik had alle complot theorieën online al gelezen en hij stond er tussen. Deze complot theorie over Spencer zat er niet ver naast. Goed ik ga het je gewoon vertellen… Wie is Ad?

wie is ad? pll
Spencers tweelingzus is AD. Mary Drake kreeg in het ziekenhuis niet 1 maar 2 baby’s. De tweede baby heette Alex Drake. Alex werd als baby door haar eigen moeder Mary verkocht om zichzelf uit het gekkenhuis Radley te krijgen.

Wie is AD a.k.a Alex Drake?
Alex werkte in een bar toen ze Wren ontmoette. Wren dacht eerst dat het Spencer was, maar uiteindelijk kwam hij erachter dat Alex haar tweelingzus was. Wren heeft alles over Spencer aan Alex verteld en zij kon het niet verkroppen dat zij als tweede geboren was en kennelijk een zus heeft met een ‘geweldig’ leven.. Want Alex heeft niks en Spencer heeft vriendinnen, lieve rijke ouders en Toby.  Alex besluit om Spencer te worden, want ze wil haar leven.

Alex begint zich voor te doen als Spencer, zo vroeg ze Toby om een laatste kus (terwijl hij een verloofde had).. Ja dit was dus Alex en niet Spencer.
AD oftewel Alex Drake vermoord Wren en daarna gaat ze achter Spencer aan. Ze ontvoerd haar tweelingzus samen met moeder MaryDrake en sluit haar op. Daarna gaat de nieuwe Spencer zich mengen in de vriendengroep. Niemand heeft wat door… Tot Spencer langs Jenna komt. De ruikt dat Spencer niet zichzelf is en belt haar neefje Toby… Lang verhaal kort. De Pretty Little Liars vinden de locatie van Spencer en na een hele hoop spanning en avontuur redden ze haar.

wie is ad

Wat heeft Lucas met alles te maken?
Helemaal niks
Heeft Melissa de zus van Spencer nog een spannende verhaallijn?
Nee het lijkt even of ze AD is aan het begin omdat ze met een zwarte hoody loopt, maar dat is Mona met een Melissa masker, wat uiteindelijk nergens toe lijdt.
Is Jenna AD of een helper?
Jenna heeft wel eens geholpen omdat ze geld nodig had voor een oog operatie, maar verder niets.

pll
LUCY HALE, SASHA PIETERSE, SHAY MITCHELL, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO

Wie is de vader van de baby van Alison en Emily?
Dat is Wren, die een relatie had met AD oftewel Spencers evil twin Alex

Ben je een beetje kwijt hoe alles zat? Ik heb nog meer antwoorden voor je.

Antwoord Pretty Little Liars wie heeft Charlotte vermoord
Ik heb 2 redelijk nieuwe antwoorden Pretty Little Liars voor jullie. Ik keek naar seizoen 7 aflevering 19: ‘Farwell my lovely’.

Wie heeft Jessica DiLaurentis de moeder van Alison vermoord?
Dat was Mary-Drake, de biologische moeder van Spencer en de tweeling zus van de moeder van Alison. Ze heeft dat aan de politie toegegeven en haar omschrijving klopt helemaal.

Wie heeft Charles/Charlotte (A) vermoord? 
Charles a.k.a Charlotte ( gespeeld door Vanessa Ray) is door Mona (gespeeld door Janel Parrish) vermoord in the Bellhouse Tower (Kerk). Mona had Charlotte de laatste 5 jaar goed bespioneerd, ook al had ze haar nooit in de inrichting opgezocht. En Mona verdacht Charlotte ervan dat ze het lieve meisje speelde., en ze wist zeker dat Charlotte niet kon wachten om vrij te worden gelaten uit de inrichting om weer door te kunnen gaan met de levens te verzieken van de Pretty Little Liars: Aria, Spencer, Alison, Hanna en Emily.

Mona wachtte Charlotte op boven in de kerk en confronteerde haar. Ze gaf toe dat ze inderdaad niet kon wachten om weer aan de slag te gaan met het ‘spel’ te spelen tegen de liars. Mona wilde dit voorkomen en beide dames raakten in een gevecht. Helaas duwde Mona Charlotte iets te hard tegen de muur waar net een hard voorwerp was en zo kwam Charlotte dus op de dag van vrijlating aan haar einde.

pretty little liars
Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Sasha Pieterse en Shay Mitchell

ALIBI en MOORDWAPEN
Het moordwapen was dus gewoon een stuk van een kapotte buis/stuk staal in de muur. De politie was opzoek naar een hard voorwerp maar had dus nooit de muur onderzocht. Mona is nooit verdacht geweest omdat zij een alibi had. Ze zat namelijk in restaurant Time for Pie. Echter had dit restaurant een geheime tunnel bij de wc’s, dus kon ze daar wellicht gezien zijn, maar kon ze dus ook door de tunnels ergens anders zijn.

Ik hoop dat je wat had aan deze blog! En als je hierna weer iets nieuws wilt kijken check dan

Series op Netflix Nederland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.