Lifestyle

Avondje uit met vrienden

By  | 

Avondje uit met vrienden

Avondje uit met vrienden. Hoe leuk is het om lekker in het weekend met elkaar te gaan chillen? Je kunt gewoon lastminute met elkaar afspreken en lekker gaan hangen of op stap gaan. Maar als je een avondje uit van hoge kwaliteit wilt, is het leuk om wat extra moeite te doen: Researchen wat gaaf is en het dan zorgvuldig plannen. En als je het gepland hebt maar men wil spontaan nog even naar een andere kroeg of het casino is? Gewoon doen. Spontaniteit is altijd een yes!

Avondje uit plannen

Als je niet het type planner bent, dan is dat anno 2020 echt geen probleem gezien de voordelen van de technologie. Je googelt gewoon: Avondje uit met vrienden en bammm allemaal tips en tricks op dat mega grote internet. Ook sites als socialdeal, vakantieveilingen en groupon hebben leuke tips voor jouw stad. Weet je het nog steeds niet? Hier zijn enkele tips voor een smooth planning.

avondje uit

HET DRAAIT ALLEMAAL OM DE LOCATIE

Om een te gekke avond uit te beleven, moet je ervoor zorgen dat iedereen kan komen. Je zorgt dat je ver van te voren al een datum prikt en dat iedereen op de hoogte is van de kosten. Om flauwe excuses te voorkomen kun je het best zorgen dat iedereen het eens is over de locatie. Als je altijd naar dezelfde restaurant gaat, dan is het misschien tijd om wat anders te gaan doen. Zoek bijvoorbeeld een mooie plek als een rooftop uit. Ontdek een andere stad. Je kunt ook iedereen wat lekkers te eten mee laten nemen en afspreken in het park met mooi weer. The night is young je kunt altijd erna nog gaan stappen.

Bijzondere dingen die je kunt doen

Er zijn tal van leuke, gekke, maar veilige dingen te doen voor een avondje uit. Dus beperk jezelf niet! Na het eten en drinken neem je je vrienden mee voor een rondje ‘s avonds laat karten. Als je lef hebt kun je een spookhuistour doen. Als je groep vrienden een grote eetlust heeft, stop dan voor een late-night food markt. Of wat dacht je van een low-impact sport? Late-night (disco) bowlen is gezellig en actief. Er is zoveel te doen ‘s nachts, het zal je nog eens verbazen.

Tot slot

Wat je ook doet, geniet er gewoon van dat je even van die bank af bent. Geloof me ik heb vaak gehad dat ik naar een georganiseerd feestje van iemand ging en dat ik de muziek niet leuk vond. Of ik vond de club te claustrofobisch klein. Een keer had ik last aan mijn voeten van mijn te hoge hakken en een andere keer was ik moe en wilde ik vroeg naar huis. Terwijl als ik nu terug denk aan die keren dat ik het niet leuk had, had ik het eigenlijk toch best leuk op die minpunten na dan. Live your life en hou het simpel. Dit is de gouden regel voor het organiseren van een onvergetelijke avondje uit. Heb je kids kijk dan even op dagje uit met kids in Amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.