Kinderen

Babykamer inspiratie

By  | 

Babykamer inspiratie
Als je bezig bent met het inrichten van een babykamer is het altijd leuk om lekker online te gaan struinen voor inspiratie tips! Wij hebben massaal het internet afgestruind en deze kamertjes vonden we leuk genoeg om met jullie te delen. Als je zelf een leuke babykamer mag je ons altijd mailen. Wie weet zetten we hem erbij. Enjoy

Babykamer inspiratie:

Babykamer inspiratie

Zelf vind ik die oranje accessoires niet mooi, de tafel met hout accenten daar en tegen weer wel.

Babykamer inspiratie

Over the top.

Een heel rustgevend kamertje is natuurlijk fijn. Maar sommige ouders houden van over the top. Ik ook en Nimra’s kamer is ook Crazy Cool Pink.

Benieuwd naar mijn dochtertje haar baby kamer? Klik HIER

babykamer meisje roze

Babykamer Inspiratie Foto's 2016kamertje baby witbabykamer beige

Babykamer inspiratie

fancy-nursery-girl-rooms-cheerful-grey-baby-girls-room-design

babykamer wit jongen

Impressive-Faux-Taxidermy-technique-New-York-Contemporary-Kids-Innovative-Designs-with-baby-girl-nurseries-baby-girl-rooms-baby-nurseries-baby-nursery-baby-room-ideas-contemporary

Zelf ben ik gek op printjes. Je kunt bijvoorbeeld een hele rustige witte kamer toch pimpen met een kleed met prints. Of zoals op de foto een klein stukje muur een behangetje geven.

30-light-and-colorful-baby-girls-nurseries-ideas-2
Rood ben ik zelf niet zo van, maar goed ieder z’n smaak.

babykamer inspiratie

baby kamer roze met wit
Soms zijn het die kleine details die een kamertje lief een mooi maken. Een plantje, een fotolijstje, een foto van de echo een woord zoals LOVE.

FB_IMG_1426277048999
Dit is een voorbeeld van een babykamertje waar alles in de babykamer staat. Meestal staat je badje of kinderwagen/maxicosi ergens anders. Maar als je ruimte gebrek hebt dan is dit toch super! Alles dus naast elkaar zetten en verder geen extra troepjes.

babykamer licht roze
Het is ook leuk om alvast 1 of 2 pakjes op te hangen in de kamer als decoratie. Ik had zelf een ballerina jurkje voor Nimra aan de muur gehangen. Hij hangt er nog steeds.
babykamer forever friends beer

Bomen

De bomen zijn niet meer weg te  denken uit de babykamers. Echt een mega trend. Je kunt kiezwn voor boomstickers/behang of je kunt lekker creatief aan het figuurzagen gaan. Gelukkig kun je zo’n boom ook kant en klaar bestellen. Google maar eens.
babykamer nijntje

babykamer jongen sterren

 

babykamer paarse gordijnen

unnamed (4)

unnamed

Oh en last but not least…als je op zoek bent naar een gouden baby kamer kijk dan even op kinderkamer met goud. Super leuke blog van Marguerita. Ik las overigens ook nog een goede tip over hoe je je kinderspeelgoed kunt opruimen. Dat lees je speelkamer kinderen een leuke blog van Krystle.

Oh ja en nog iets… Ik weet niet waarom er bij een babykamer altijd een kleine kast wordt verkocht. Neem gewoon een kast (als je er ruimte en budget voor hebt) die jezelf ook zou nemen, want geloof me een baby heeft veel meer kleding nodig in verschillende maatjes…

2 Comments

  1. Pingback: Arabische baby namen - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Babykamer Meisje Roze

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.