Fashion

Badkamer trends 2017

By  | 

Badkamer trends 2017
Nu we verhuisd zijn willen we ‘in time’ graag de badkamer aanpakken. We hebben in eerste instantie wel meteen de WC vervangen. Ik vond het een beetje gek (en vies) om de wc schoon te maken van de oude bewoners, dus dat was wel echt een must. Verder kijk ik nu stiekem een beetje verder naar wat mooi is. Als we dan weer wat gespaard hebben kunnen we tzt de rest aanpakken.

sunshower

Sunshower
Heb je wel eens gehoord van de Sunshower? Ik kende het niet, maar toen ik opzoek was naar badkamer inspiratie kwam ik die tegen.
Wat is een Sunshower?
Een Sunshower is geen zonnedouche, maar het lijkt er wel op. In plaats van water komt er infrarood licht uit. Bij gebruik van de SS zullen de infraroodstralen diep door dringen in je lichaam waardoor je lichaamstemperatuur zal gaan stijgen. Bij regelmatige blootstelling aan infrarood stralingen word je bijvoorbeeld minder snel verkouden. Ook wordt je vitamine aangevuld. Deze zonnedouche is niet goedkoop. Prijzen beginnen ongeveer bij de duizend euro.

vitamine D

Schattige ronde wasbakjes

rond wasbakje

Ronde wasbakjes

Ronde wasbakjes
Hoe leuk zijn deze waterbakjes? Ik kwam ze op diverse sites tegen tijdens mijn zoektocht naar de badkamer trends 2017. Door het kleine formaat lijkt je badkamer groter en heb je ruimte om er nog leuke accessoires naast te zetten. Verder is het natuurlijk makkelijker schoon te houden dan een grote wasbak. Google maar eens op ronde wasbak, je vindt er echt een heleboel.

vierkant bad

Vierkant bad, bron wonenonline

Het vierkante bad
Geometrische vormen zijn alle vormen, die je met behulp van passer en liniaal kunt construeren, zoals het vierkant (de rechthoek), de driehoek en de cirkel. Deze vormen zijn mega in als het gaat om interieur design. Naast het ronde wasbakje dus ook het vierkante bad. Heel minimalistisch, strak en zonder tierelantijntjes. I love it.

kleuren badkamer

Kleuren mogen weer
Nadat de kleuren zwart en wit een tijdlang erg populair waren zie ik dat er langzaamaan weer kleur aan toegevoegd mag worden. Populaire badkamer kleuren zijn gek genoeg blauw, groen (mint), rood. Ook zie je dat patronen zoals mozaïek met bijvoorbeeld turquoise en goud of hout) weer geliefd zijn. Ik was laatst bij een vriendin die net een nieuwe badkamer had aangeschaft en deze was volledig strak, wit en blauw. Ik vond het een hele mooie combinatie.

Deze Badkamer trends 2017 blog sluit ik af met nog wat pinterest inspiratie foto’s

badkamer inspiratie 2017 badkamer inspiratie 2017 badkamer inspiratie 2017 badkamer inspiratie 2017

*Foto’s: Pinterest

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.