Lifestyle

Badkamer trends 2021

By  | 

Woehoe we gaan alweer bijna een nieuwjaar in. Zoals jullie weten schrijf ik altijd over interieur. Interieurblogs vervelen mij echt nooit, waarschijnlijk omdat ik gewoon veel liefde en passie heb voor huizen en stijlen. In deze blog wil ik jullie alvast kennis laten maken met de nieuwste badkamer trends voor 2021. Wellicht zit je er net als ik aan te denken om de boel te verbouwen, maar weet je nog niet precies wat je dan wilt. Ik bespreek een aantal trends met je.

Geen kalkaanslag meer

eco douchewand gespot op megaduptiel.nl

He he eindelijk is er iets bedacht tegen die vreselijke kalkaanslag. Namelijk de nano anti-kalk coating. Dit betekent niet meer tijdrovend schoonmaken van de douchewand en alles eromheen. joepie! Prachtig toch zo’n inloop douche!

Heel veel hout en natuurlijke materialen blijven

De trend van 2020 loopt door in 2021. Je ziet dat de natuurlijke materialen en de fijne houttinten stand blijven houden. Daarnaast is bamboe, hout en plant zeer welkom in deze fijne douche gelegenheid. Als je geen echt hout in de badkamer wilt kun je kiezen voor houtlook tegels.

Badkamertrends 2021

Gekleurde kranen en pootjes

Een van de opmerkelijkste badkamer trends 2021 is toch wel het werken met gekleurde kranen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gouden of blauwe of zelfs groene kraan. Daarnaast zie je bij bijvoorbeeld het bad dat er gouden accenten zijn toegevoegd. Bij de meubels kun je kiezen voor gekleurde pootjes en hendels.

Gouden badkamer kranen

Zwarte douchemeubelen

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Zwarte douchemeubels zijn in de badkamer weer helemaal trendy. Ik ben er zelf persoonlijk niet van. Het straalt heel veel luxe uit en het past niet echt bij onze vlotte interieur style. Daarentegen vind ik het wel erg mooi hoor. Prachtig als het past bij je interieur.

Gespot op megadumtiel.nl
Zwart badkamer meubel Gespot op megadumtiel.nl

Planten, rieten manden en houtentrapjes

Accessoires blijven natuurlijk altijd het special magical touchje in iedere ruimte. Je kunt een geweldige badkamer hebben conform de badkamertrends 2021, maar zonder accessoires zal het dan net te strak zijn. We blijven een beetje bij het botanische natuurlijke. Je kunt de badkamer opleuken met kleine, grote of een heleboel groene planten. Daarnaast is de rieten of bamboe wasmand een must en een het houten rekje voor je handdoeken gold.

Tot zover deze blog over badkamertrends 2021, hopelijk heb je er iets aan gehad.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.