Lifestyle

BBQ Heroes Heinz

By  | 

BBQ Heroes Heinz
BBQ Heroes Heinz, Wij hebben in de tuin een BBQ staan dus wij BBQen geregeld. Het maakt voor ons ook niet echt uit of het mooi weer is hoor. Wanneer het niet regent kan het wat ons betreft altijd wel. Deze blog schrijf ik samen met Heinz. Heinz wil van ons weten wie de BBQ Hero bij ons thuis is. OEI dat is een lastige vraag!
Als je vraagt wie het beste vlees op de BBQ bakt  of wie er altijd fysiek aan het BBQen is? Dan is mijn antwoord Lex natuurlijk. Dan is hij onze ultieme BBQ Hero.

MAAAAAR wacht eens even. Achter elke held staan een heldin toch? En achter elke heldin staat een held. Want je kunt nog zo goed barbecueën. Er gaat natuurlijk een hele voorbereiding aan vooraf.
Het vlees halen. Wij houden dat meestal simpel namelijk burgers en kip-spiesjes. Vandaag alleen burgers.
Broodjes: Doen wij meestal zachte bolletjes
Groente: Kiezen we graag voor (biologische) komkommer, tomaat, uit, broccoli, bloemkool, salade.
Sauzen: Voor deze blog hebben we de volgende sauzen van Heinz mogen testen. Tomato Ketchup, Barbecue Classic, Hot Chilli Ketchup, Yellow Mustard Mild en Curry. Normaal hebben we ook alle denkbare sauzen in huis.

BBQ Heroes Heinz

Nimra probeert ondertussen de sauzen te pikken

Ik ben van de voorbereiding en ik draai ook af en toe het vlees om dus wie is dan nu de ultieme BBQ hero bij ons? Degene die ervoor zorgt dat alles lekker gebakken is of de gene die ervoor zorgt dat alles goed voorbereid is? Ik kan niet kiezen hoor. Lex vindt zichzelf in principe van ons 2 de ultieme held. Maar Noah vindt mij de heldin. Wij zijn dus beide BBQ Heroes Heinz.

Goed in dat geval zullen we een van onze favoriete BBQ gerechten dan nomineren tot BBQ Hero maar ook dat is lastiger gezegd dan gedaan.

Lex houdt van broodje burger en dit is zijn ultieme gerecht:

Biologische burgers, met niet te veel sla en de sauzen: Yellow Mustard Mild en Curry

Ik let altijd enigszins op de lijn, dus ik doe zelf niet aan te vaak brood eten. Herinner je de legendarische woorden nog van Tyra Banks ooit in een van de afleveringen van America’s Next top model: ‘You can eat a hamburger just eat the burger and leave the bread’.

Ook mijd ik witte sauzen zoals Sonja Bakker ons dat geleerd heeft in haar boek. Super gezond en lekker op deze manier en past in de #fitgirl lifestyle.

Burger, salade, spies van groenten, Tomateo Ketchup en Yellow Mustard Mild

Burger, salade, spies van groenten, Tomateo Ketchup en Yellow Mustard Mild, BBQ Heroes Heinz

Voor ieder wat wils dus bij ons thuis. Ik denk dat het leukste aan BBQen is dat je gewoon met z’n allen samen bent. Dat je samen de maaltijd bereidt. Ieder een taak heeft en dat je dan lekker met zijn allen even bij elkaar komt, eet en de dag doorneemt.

heinz

WIST JE DAT?

Er is een onderzoek geweest over de BBQ klassiekers die nog altijd tot de helden van de barbecue behoren in Nederland:

  1. Hamburger (73%)
  1. Saté (66%)
  1. Worst (58%)
  1. Speklap (55%)
  1. Drumstick (36%)

Aangezien we er niet uitkomen=wie of welk gerecht er bij ons de ultieme BBQ hero is  hebben we besloten een saus te nomineren waar we het unaniem over eens zijn.
We hebben alle sauzen getest..en trom-geroffelllllll

mosterd

De Heinz Yellow Mustard is de BBQ Heroes Heinz voor ons #bbqheroes

Dit is een blog in samenwerking met Heinz.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.