Beauty

Beauty fake beauty

By  | 

Beauty fake beauty
Als vrouw word je tegenwoordig geacht zo goed als perfect te zijn. Maar het lijkt bijna onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden.  Zo hebben we onze baan -en dat is natuurlijk een heel erg leuke, of toch op z’n minst interessante. We hebben allemaal een geweldig druk en gezellig sociaal leven. Gaan regelmatig ‘leuke dingen doen’ met hordes vriendinnen. Onze kinderen zijn allemaal rete-slim en presteren geweldig op school. En al deze successen, leuke en perfecte momenten leggen we vast met onze smartphones. En zodat wij -en onze vrienden- niet vergeten dat we een geweldig leven hebben delen we dat natuurlijk met de hele wereld op Facebook, Twitter en Instagram.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg tijd en aandacht van ons vraagt wordt ook nog verwacht dat we voldoen aan het perfecte uiterlijk…

De plastic fantastic Schoonheidsidealen oftewel Beauty fake beauty:

Haar: Lang en vol. Dat betekent voor het grootste deel van de vrouwen extensions, want maar heel weinig vrouwen heb echt vol en lang haar van zichzelf.

haar extensions

Wenkbrauwen: Tegenwoordig ook wel de ‘super brows’ genoemd. Deze zijn mega aangezet/breed/groot en lang. Dit kun je bereiken door ze goed bij te tekenen met een wenkbrauw-potlood, ze te laten verven bij de schoonheidsspecialiste en als je een stapje verder wilt gaan dan kun je je brows in 3D te laten tatoeëren.

aanwezige wenkbrouwen

Wimpers: Lang en vol, ook hier geldt dat maar weinig vrouwen deze van nature hebben, dus ook hiervoor zijn we al snel afhankelijk van wimper extensions of plakwimpers.

wimper extensions 2016

Neus: Klein en keurig recht. Ken jij ook maar één model of Hollywood actrice met een grote neus? Dus… plastic surgerie.

angelina jolie

Angelina Jolie

Rimpels: Geen! ‘Nou misschien op een klein plekje na’ dat de Botox doctor expres vergeet zodat je gezicht toch nog natuurlijk lijkt. Volkomen logisch dat je Botox gebruikt tegen je wallen en je rimpels, maar je moet het natuurlijk nog wel kunnen ontkennen.

Lippen: Vol en verleidelijk. Kylie Jenner onlangs gezien??? Need I say more..?

kylie jenner lipppen

Kylie Jenner (zusje Kim Karadashian)

Armen: Dun en licht gespierd. Op een bodybuilder lijken kan natuurlijk niet, maar je moet wel kunnen zien dat we ze trainen.

Nagels: Het liefst lang en plastic. Felle kleuren zijn hot. French manicure is passe. Onwijs onhandig ook.
lange nep nagels

Kin: GEEN onderkin!

Emily Ratajkowski naked

Emily Ratajkowski (blurred Lines model)

Borsten: Groot, minimaal C cup en voor Amerikaanse maatstaven is dat zelfs al klein. Dubbel D is daar een trend.

Taille: Skinny-minni-Barbie-achtig: Een korset is hier dé oplossing voor… Of natuurlijk een tummy-tuck, buikwandcorrectie, liposuctie…of als je heel ver wilt gaan: Remove a Rib.

dunne armen

Heupen: Brede ronde heupen zijn hot. En als je die niet van jezelf hebt kun je ze gewoon laten opspuiten (in Amerika heel normaal).

kim kardashian

kim kardashian

Billen: Groot-groter-GROOTST. Ook deze kunnen niet rond genoeg. Je kan natuurlijk heel, heel, heel veel trainen, maar ook bil-implantaten en opspuiten behoren tot de mogelijkheden.

billen grote

Benen: Slank en licht gebruind. Trainen en een goede spraytan doen wonderen voor een beauty fake beauty!

Voeten: Als ze maar in torenhoge highheels zitten.

voeten 2016

Lichaam algemeen: Sun-kissed, dus (zonnebank/spraytan) bruin. En de donkere vrouw laat haar huid juist bleken. Kijk maar eens naar Lil Kim of Janet Jackson.
beauty fake beauty

En om dat strakke lijf goed te onderhouden eten we alleen nog maar Biologisch en bestaan onze tussendoortjes uit Superfood.

Goh wat heeft de vrouw anno 2017-2018toch een heerlijk leven…! Pffffff….

4 Comments

  1. Pingback: Het korset

  2. Pingback: Jennifer Lopez leeftijd

  3. Bi

    januari 11, 2016 at 4:11 am

    Goooo moun!! Moun heeft gesproken!! xx kus

  4. Pingback: Vier voorjaarstrends voor 2016 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *