Beauty

Beauty fake beauty

By  | 

Beauty fake beauty

Natural fake beauty: Als vrouw word je tegenwoordig geacht zo goed als perfect te zijn. Maar het lijkt bijna onmogelijk om alle nieuwe trends bij te houden.  Zo hebben we onze baan -en dat is natuurlijk een heel erg leuke, of toch op z’n minst interessante. We hebben allemaal een geweldig druk en gezellig sociaal leven. Gaan regelmatig ‘leuke dingen doen’ met hordes vriendinnen. Onze kinderen zijn allemaal rete-slim en presteren geweldig op school. En al deze successen, leuke en perfecte momenten leggen we vast met onze smartphones. Zodat wij -en onze vrienden- niet vergeten dat we een geweldig leven hebben delen we dat natuurlijk met de hele wereld op Facebook, Twitter en Instagram.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg tijd en aandacht van ons vraagt wordt ook nog verwacht dat we voldoen aan het perfecte uiterlijk…

De plastic fantastic schoonheidsidealen oftewel natural  (fake) beauty:

Haar:

Lang en vol. Dat betekent voor het grootste deel van de vrouwen extensions, want maar heel weinig vrouwen heb echt vol en lang haar van zichzelf.

extentions

 

Wenkbrauwen:

Tegenwoordig ook wel de ‘super brows’ genoemd. Deze zijn mega aangezet/breed/groot en lang. Dit kun je bereiken door ze goed bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood, ze te laten verven bij de schoonheidsspecialiste en als je een stapje verder wilt gaan dan kun je je brows in 3D  laten tatoeëren.

wenkbrauwen en wimpers

Wimpers:

Lang en vol, ook hier geldt dat maar weinig vrouwen deze van nature hebben, dus ook hiervoor zijn we al snel afhankelijk van wimper extensions of plakwimpers.

Ogen:

Mooie grote ogen zoals Angelina Jolie blijven jaar in jaar uit in. Heb je last van hangende oogleden? Overweeg dan een ooglidcorrectie

Neus:

Klein en keurig recht. Ken jij ook maar één model of Hollywood actrice met een grote neus? Dus… plastic surgery.

ogen

Rimpels:

Geen! ‘Nou misschien op een klein plekje na’ dat de botox doctor expres vergeet zodat je gezicht toch nog natuurlijk lijkt. Volkomen logisch dat je botox gebruikt tegen je wallen en je rimpels, maar je moet het natuurlijk nog wel kunnen ontkennen.

Lippen:

Vol en verleidelijk. Kylie Jenner onlangs gezien??? Need I say more..? Fillers zijn hiervoor de ideale oplossing en zijn niet blijvend. Je kunt dus elk half jaar kiezen voor een maatje meer of minder lip!

kylie jenner lippen

Armen:

Dun en licht gespierd. Op een bodybuilder lijken kan natuurlijk niet, maar je moet wel kunnen zien dat we ze trainen.

Nagels: Het liefst lang en plastic. Felle kleuren zijn hot. French manicure is passe. Onwijs onhandig ook.

mooie nagels roze met steentjes en parels

Kin: GEEN onderkin!

mooie natuurlijke borsten

Borsten:

Vroeger was groot in, maar nu is de trend toch meer de natural look, een volle cup B of kleine  C cup is al prima. Al zien we toch wel weer veel instagram modellen met dubbel D.

Taille: Skinny-mini-Barbie-achtig: Een korset is hier dé oplossing voor… Of natuurlijk liposuctie, buikwandcorrectie, tummy-tuck…of als je heel ver wilt gaan: Remove a Rib.

dunne armen

Heupen: Brede ronde heupen zijn hot. En als je die niet van jezelf hebt kun je ze gewoon laten opspuiten (in Amerika heel normaal).

kim kardashian

kim kardashian

Billen:

Groot-groter-GROOTST. Ook deze kunnen niet rond genoeg. Je kan natuurlijk heel, heel, heel veel trainen, maar ook bil-implantaten en BBBL/ Brazilian Butt lift behoren tot de mogelijkheden.

billen grote

Benen: Slank en licht gebruind. Trainen en een goede spraytan doen wonderen voor een beauty fake beauty!

Voeten: Als ze maar in torenhoge high heels zitten of juist weer in hippe sneakers.

Lichaam algemeen
beauty fake beauty

Sun-kissed, dus (zonnebank/spraytan) bruin.  En om dat strakke lijf goed te onderhouden eten we alleen nog maar biologisch en bestaan onze tussendoortjes uit superfood.

Goh wat heeft de vrouw anno 2018-2019 toch een heerlijk leven…! Maar eerlijk, als je goed in je vel zit omdat je iets aan jezelf hebt laten doen is dat gevoel toch 10 x beter dan onzeker zijn.

1 Comment

  1. Pingback: Wat kun je doen tegen rimpels? - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.