Beauty

Beauty: tot rust komen in bad

By  | 

Tot rust komen in bad

Ik ben dol op badderen. Dat kan je weten want ik schrijf er vaker over en ik post ook vaak stories op mijn instagram over onze bad avonturen. Iedereen in dit gezin houdt ervan om in bad te gaan. Nimra wast al haar pony’s in haar schuimbad en de rest van het gezin vindt het lekker om te chillen in bad en bijvoorbeeld netflix te kijken. Deze blog gaat echter niet verder over de bad-beleving van mijn gezinsleden maar die van mezelf.

Ontspanning

Iedereen ontspant op een andere manier. Sommige mensen gaan zwemmen of wandelen of yoga doen. Ik ga dus graag in een best warm bad. Ik doe dan ook het eerste uur helemaal niks. Ik kan gewoon in gedachten verzonken zijn en een beetje voor me uit dromen. Wij hebben van die hele fijne jets in bad dus het is eigenlijk een whirlpool. Die zet ik graag aan ook.

Schuimbad goedkope badschuim die echt schuimt

Ik heb verschillende producten die ik in bad gebruik. De eerste is een hele fijne schuim die echt niks kost en echt goed werkt het heet schuimbad van bumblies. Het heeft me een lange tijd gekost om iets te vinden wat echt werkt. Nimra is er ook echt dol op.

Goed haarmasker 2020

Ik zweer bij haarmaskers terwijl ik er vroeger nooit zo mee bezig was. Heel gek. Van iemand die nooit haarmaskers gebruikte ben ik er nu zo een die dat nu dus 1 of 2 x per maand doet. Ik ben niet perse trouw aan 1 merk maar op dit moment ben ik wel fan van Maui Moisture het is gluten en parabeen vrij en mijn haar krijgt er echt een boost van. Ik hou dat masker lekker lang in in het bad en ik zie echt dat het weer meer glanst en minder droog is. Ik doe overigens nooit mijn bovenkant van mijn haar alleen de onderkant.

Maui Moisture

Boeken lezen

Als ik een tijdje heb genikst heb in bad pak ik vaak een boek erbij. We zitten al zo veel tijd per dag op een scherm dat ik liever gewoon ouderwets lees. Ik lees ook vaak nog voor het slapen gaan of op de set als ik dan moet wachten. Ik haal mijn boeken nog even ouderwets bij de bieb. Zo kan ik altijd nieuwe boeken halen en is dat een stuk milieu vriendelijker als steeds een nieuw boek kopen. Ook hebben bibliotheken tegenwoordig bijbehorende apps zodat je precies weet wanneer je boek terug moet. Ideaal in mijn geval want zo krijg ik tenminste geen stress meer met inleveren.

Lekker insmeren en NIET föhnen

Als ik eenmaal uitgebaderd ben dan droog ik me af en smeer ik me in. Voor mijn gezicht gebruik ik het liefst een crème waar ook hyaluronzuur in zit. Tegenwoordig heeft Kruidvat een hele fijne voor maar 5 euries! Het is een complex bestaande uit sfingolipiden, hyaluronzuur en gerst. Het maakt fijne lijntjes vanaf het eerste gebruik glad. Je huid lijkt voller. Daarna föhn ik mijn haar NIET. Ik laat het altijd natuurlijk opdrogen want föhnen damaged je haar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.