Beauty

Beautytips voor de bruid

By  | 

Beautytips voor de bruid

Van de outfit tot de locatie: je moet een heleboel zaken regelen als je gaat trouwen. En vergeet ook beauty niet! Je wilt er natuurlijk op je mooist uitzien tijdens de grote dag. Met déze tips komt dat helemaal goed – en ga je shinen als nooit tevoren.

Make-up look

Waar het met name om draait op het gebied van beauty? Je make-up! Hoe je make-up look er precies uitziet, is afhankelijk van je stijl. De ene bruid gaat voor een naturel look zonder poespas, de andere bruid pakt juist uit met knalkleuren. Jij kiest. Probeer de look die je voor ogen hebt in ieder geval vooraf alvast een paar keer uit, zodat je ‘m helemaal in de vingers hebt op de grote dag. En kies voor kwalitatieve make-up, bijvoorbeeld van Bobbi Brown. Dit blijft de hele dag goed zitten: wel zo belangrijk natuurlijk. Door de basis te leggen met primer, hecht je make-up ook uitstekend. Hierop breng je vervolgens de producten aan die jij op wilt doen, zoals oogschaduw, mascara, blush, highlighter en lipstick.

Huidverzorging

Hoewel make-up de hoofdrol speelt, telt ook huidverzorging mee. Je wilt immers dat je huid straalt en gezond is op de bruiloft. In aanloop naar de bruiloft toe kun je je huid daarom al met liefde en aandacht verzorgen. Gebruik een goede dagcrème of -lotion van Shiseido. Verzorg de huid met een gezichtsmasker. Haal onzuiverheden weg. Zo leg je een belangrijke basis.

Beautytips voor de bruid
Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Haarverzorging

Niet alleen verzorging van de huid, maar ook van het haar is essentieel! Misschien wil je nog een bezoekje aan de kapper brengen, om de boel in model te laten knippen. Denk verder aan goede shampoo en conditioner bij het wassen, met een ondersteunende werking. En versterk je haar met een voedend haarmasker.


Nagellak

Om je hand wordt de trouwring geschoven – zorg daarom zeker dat je nagels er verzorgd uitzien. Je kunt dit in een salon laten doen, en direct een manicurebehandeling nemen. Of oefen zelf met nagelverzorging en het aanbrengen van nagellak. Gewone nagellak kan trouwens wel snel loslaten: dit kun je pas kort van tevoren opdoen. Anders zijn bijvoorbeeld gel- of acrylnagels een oplossing!

Parfum

Uiteraard wil je ook lekker ruiken op de grote dag. Nu kunnen verzorgingsproducten zoals shampoo daar ook bij helpen, maar parfum is toch wel onmisbaar. Ga op zoek naar jouw ultieme parfum: dit doe je door verschillende soorten te testen. Idealiter kies je natuurlijk een parfum waar je partner ook blij van wordt – dat is helemaal mooi meegenomen.

Gezond eten en goed slapen

De laatste tip: schoonheid komt ook van binnenuit! Hoewel je natuurlijk stress hebt rondom het regelen van de bruiloft, is het tegelijkertijd belangrijk om in de maanden voorafgaand aan de grote dag goed voor jezelf te zorgen. Eet gezond, beweeg regelmatig, ontspan voldoende en slaap veel. Of probéér dit in ieder geval na te streven. Zo zit je tijdens de bruiloft heerlijk in je vel! Tot zover deze blog: Beautytips voor de bruid