Lifestyle

Behang inspiratie blog

By  | 

Behang inspiratie blog

Laatst was een vriendin bij me en ze keek naar mn huiskamer. ‘Mounira waarom zijn al je muren wit?’ Vroeg ze. ‘Hoezo? Is toch lekker ruim?’ Zei ik. ‘Nee’, zei mn vriendin. ‘Als je nou een muur anders doet dan de rest, dan maak je je interieur nog ruimer en unieker’. Ik denk dat ze gelijk heeft. Achter de bank kan best een behangetje. Tijd voor een behang inspiratie blog.

In deze blog bespreek ik een aantal behangetjes voor in de huiskamer. Ik heb ze gescand op uniek, leuk of speciaal. Ook heb ik rekening gehouden met de trends. Zo is kleur heel erg in, net als bijvoorbeeld een wereld kaart of houtlook.

Marmer

Behang marmer grijs

Marmer is helemaal hot en happening. Alles heeft nu een ‘marble’ look. Je ziet telefoonhoesjes, dekbedden, borden en eigenlijk alles van marmer in het huidige tijdbeeld. Dus ook een marmeren behang muur. Als je van roze houdt hebben ze die ook in het roze. Zelf hou ik meer van de rustige kleuren zoals licht grijs, wit en de nieuwe 2018 kleur baby boy blue.

Wereldkaart

wereldkaart

Heb je een muur waar je niet zo goed van weet wat je ermee moet? Ik promoot altijd de wereldkaart in iedere blog waarbij dat mogelijk is. Ik vind het naast educatief voor jong en oud ook gewoon stijlvol. Je hebt diverse wereldkaart behangetjes. Zo kom je ze tegen in kleur en met  landen en hoofdsteden erop. Zelf ben ik meer van de ‘less is more’ wereldkaart.

Sloophout behang

sloophout behang

De houtlook is niet weg te denken in de 2018 trends. Ik heb er ook heel wat blogs aan gewijd. Ook in het interieur kun je nu alles vervangen door (oud) hout. Houten tafels, vlonders, hout op de muur… het mag en kan weer. Zelf vind ik sloophout wel wat hebben. Als je de rest van de muren wit houdt. Dan kan je best een behangetje kiezen met licht gekleurd sloophout. En vind je het over een jaartje niets? Dan stoom je het er zo weer af.

Fotobehang

fotobehang

Als je nou een echte heftige eyecatcher aan de muur wilt hebben. Dan kun je gaan voor fotobehang. Ze hebben heel veel vette foto’s die je zo in z’n geheel aan 1 muur kunt besteden.  Je maakt dan een keuze tussen papieren of vlies behang en dan kies je de maat Tot 368 breed!

Hopelijk heb je iets aan mijn behang inspiratie blog. Inspiratie voor deze blog heb ik opgedaan op behangexpert.nl

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.