Beauty

Benen contouren shapen make-up EditieNL

By  | 

Benen contouren shapen make-up EditieNL
In deze vlog leg ik aan Annemarie en iedereen die het maar weten wil, uit hoe je je benen kunt contouren met make-up. Misschien zit je net te kijken naar de uitzending van EditieNl en ging het je te snel. Bij deze dan.

Het is een trend uit Amerika. Celebs als Kim Kardashian, Kylie Jenner, Bella Hadid en Shay Mitchel (Pretty Little Liars) maken hier vaak gebruik van.
Speciaal voor EditieNL heb ik me in deze trend verdiept en leg ik uit hoe je het beste vorm in je been kunt maken, hoe je met foundation de oneffenheden kunt wegwerken, en ook hoe je je benen langer, slanker en gespierder kunt maken met make-up.

Benen contouren shapen make-up EditieNL

Plakt dat dan niet zoveel make-up?
Als je van te voren een primer gebruikt en op het einde een Long Lasting make-up spray gebruikt niet.

Anders kun je ook gebruik maken van spraytan.
Je contourt alles wat je donkerder wilt hebben eerst en na 15 minuten doe je je hele benen. Zo kun je ook schaduw aanbrengen.

Vlog/ Beautyblog

Overigens heb ik ook een keer een item met Editie NL opgenomen over: Met Lijm lipstick maken. Ja dat klinkt heet gek en het was ook hilarisch om te doen. Ben je benieuwd klik dan even erop. Hopelijk had je wat aan deze Benen contouren shapen make-up EditieNL blog. Check ook eventueel mijn andere beauty of lifestye blogjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.