Lifestyle

Beter Bed Review

By  | 

Beter Bed Review
Joehoe we hebben inmiddels ons nieuwe bed en we zijn er zo blij mee! We hebben onze boxspring bij Beter Bed gekocht. Ik moet zeggen dat wij niet zo moeilijk zijn hoor, als het gaat om een bed kopen. Als wij bijvoorbeeld een bed willen aanschaffen dan gaan we naar een showroom en kiezen we gewoon het bed uit dat bij ons past. Ik moet er niet aan denken om meerdere dagdelen te spenderen en naar diverse winkels te moeten rijden voor een zogenaamd vergelijkend warenonderzoek. Daarom zijn we gelijk gegaan naar een store die erom bekend staat slaapcomfort hoog in het vaandel te hebben. En de prijs/kwaliteitsverhouding is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Afijn we zijn dus bij Beter Bed geweest en hier kan je lezen hoe dat in zijn werk ging.

karlsson_arendal_

Nieuwe bed Design
Wij hebben gekozen voor de Karlsson Arendal in het Antraciet. Ik heb 2 mooie foto’s van de website van Beter Bed afgehaald, om het bed optimaal te laten zien. Dat zijn de twee bovenste. Zo ziet onze slaapkamer er nu uit:

beter bed review

Ik merk een enorm verschil met ons vroegere ledikant-bed en de huidige boxspring. Dit nieuwe bed is super stabiel. Oftewel niet van z’n plek af te krijgen. Ook is het vrij hoog. Voor ons is dat geen enkel probleem, maar de kinderen kunnen zo niet gemakkelijk ons bed in- en uitklimmen. Maar goed, dat was zo opgelost want onder/naast het bed heb ik een zacht gevoerde zwarte speelgoedkist staan als opstapje, met speelgoed erin. Naast het bed staan onze oude nachtkastjes waar we te gehecht aan waren. Wel zijn we nu aan het oriënteren op Plissegordijnen op maat, want die grijze gordijnen vind ik wat ouderwets. Plisse gordijnen zijn naast decoratief ook nog eens energiebesparend. Ook zijn ze warmtewerend, vocht- en vuilafstotend en vlamvertragend. Die moeten we hebben.

Ook wil ik in de toekomst dat drukke behang nog vervangen, want nu ik er een foto van heb gemaakt, vind ik dat behang opeens mega suf. Al met al tevreden over  het bed, maar nog niet met de look van de slaapkamer dus. Oh en ja dat is een koffie apparaat naast het bed:)

Matras
We hadden gekozen voor een hard matras. Wij hadden voorheen zachte matrassen en beiden hadden we last van rugklachten. Dit nieuwe, stevigere matras geeft steun aan onze rug en we zijn inmiddels beiden zo goed als klachten-vrij. Zo zie je maar hoe belangrijk een goed matras kan zijn. Wij wisten dit zelf niet, maar dat vertelde de slaapadviseur van Beter Bed. Bij deze dank dank dank! Het bed is erg comfortabel. We kunnen er met gemak met het hele gezin in liggen en als we op tijd naar bed gaan dan worden we heerlijk uitgerust wakker in de nieuwe luxe boxspring.

beter bed review

Beter Bed Review

Commercial Beter Bed
Deze blog schrijf ik in samenwerking met Beter Bed. Deze samenwerking staat weer los van de commercial. Misschien hebben jullie mij voorbij zien komen in de Beter Bed commercial? Zo is het gegaan: Ik had het bed al besteld en blog afspraken gemaakt met BB en toen werd ik plots gebeld door het castingbureau of ik casting wilde doen voor de commercial van deze grote bedden keten. Ik  grapte nog tegen Lex, dat het wel heel toevallig zou zijn als ik de klus zou krijgen. Maar het is gebeurd en ik ben er heel erg blij mee. Voor mij was dit overigens ook meteen iets was ik van mijn bucketlist kon afstrepen. Ik heb hiervoor namelijk nog nooit een grote commercial gedaan. Ik kreeg wel eens aanbiedingen, maar meestal stond ik dan niet echt achter het product. Maar in dit geval had ik het product al, stond ik er achter en was ik geschikt voor de rol.

beter bed review

Kijk hier de commercial terug:

Al met al zijn we dik tevreden over ons nieuwe bed. Ik kan nooit meer zonder een boxspring. Goed, zeg nooit nooit, want ja, in de toekomst bestaan er misschien wel zwevende ligbedden of iets anders nieuws. Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn Beter Bed Review.

***Dit is een samenwerkingsblog met Beter Bed, ik heb een korting gehad bij het aanschaffen van dit bed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.