Lifestyle

Beter ontspannen in je eigen huis Corona crisis

By  | 

Beter ontspannen in je eigen huis Corona crisis

Beter ontspannen in je eigen huis Corona crisis. Het ziet er niet naar uit dat we anytime soon ‘versoepelingen’ kunnen verwachten in deze Corona crisis. Ik las laatst dat Koningsdag ook dit jaar niet door zal gaan en daarnaast verwachten ze een 3e golf. Dit betekent eigenlijk gewoon dat we niet op vakantie zullen kunnen gaan. Ik hoop dat ik ongelijk heb natuurlijk. Maar goed, met het vakantiegeld wat vorig jaar bespaard is en nu ook dit jaar niet zal worden aangesproken, hebben we dus met z’n allen gespaard. Dus waarom dan niet lekker duurzaam je geld investeren in het luxer maken van je woning? Hier in deze blog 3 tips om van je eigen huis een fijne luxe plek te maken om zo een beetje te kunnen ontspannen en tot rust te komen.

Beter ontspannen in je eigen Corona crisis

Neem een Whirlpool

Mijn kinderen zijn dol op zwemmen en zouden het liefst als het kon dan ook zoveel mogelijk in het zwembad te vinden zijn. Door de maatregelen zijn de zwembaden dicht en zover ik dus denk, zal het ook dit jaar niet opengaan of heel beperkt. Wij zitten er dan ook over na te denken om thuis in de badkamer ons bad te vervangen voor een whirlpool. Wist je dat een whirlpool niet alleen je spanning verlaagt, maar ook goed helpt bij stress? Als je last hebt van pijn en gewrichtspijn dan komen de jets ook goed van pas. Je spieren worden hierdoor gemasseerd. Daarnaast verbetert een bad van 37 graden je bloedcirculatie dus dat is ook goed. En dan last but not least de kinderen gaan dit echt geweldig vinden. We hadden al een whirlpool bad, maar die doet het allang niet meer dus in ons geval wordt het tijd voor een nieuwe.

Stoomcabine in huishalen

Als je thuis genoeg ruimte hebt in de badkamer en natuurlijk genoeg financiële middelen hebt dan is het natuurlijk een heerlijk idee om een stoomcabine in huis te halen. Als je wel genoeg geld hebt, maar binnen niet genoeg plek hebt, dan kan je ook eens kijken naar een buiten sauna. Op deze manier hoef je dus nooit meer naar de Spa te gaan en kun je thuis echt tot rust komen. Een sauna draagt bij aan een gezondere levensstijl. Je kunt tussen de 300 en 500 calorieën verbranden per sessie. De sauna werkt op basis van hete lucht en koud water. Hierdoor ga je zweten en worden giftige afvalstoffen en andere ziektemakers uit je lichaam gezuiverd. Je poriën gaan na een saunasessie open waardoor je ook makkelijk mee-eters kunt verwijderen. Do I need to say more?

Neem een overkapping

Last but not least is een overkapping in de tuin ook iets om in overweging te nemen. We wonen nou eenmaal in Nederland en het weer kan vaak onvoorspelbaar zijn. Om dan elke keer je tuinkussens snel naar binnen te moeten halen bij een regenbui is dan een crime. Met een overkapping blijft je lounge set het hele jaar door droog. Daarnaast kun je heerlijk buiten zitten en hoef je niet bang te zijn dat je de gezelligheid naar binnen moet verplaatsen bij een bui. Tot zover deze blog: Beter ontspannen in je eigen Corona crisis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.