Lifestyle

Bijzonder vloerkleed 2019

By  | 

Bijzonder vloerkleed 2019

Deze blog wijd ik aan het bijzondere vloerkleed. We hebben allemaal wel ergens een vloerkleed liggen. Meestal is dit een vloerkleed dat past bij de rest van het huis. Je hebt dan bijvoorbeeld een beige bank en een beige vloerkleed of een blauwe lamp naast die bank en dan een blauwachtig vloerkleed erbij.

Maar wat nou als je een bijzonder vloerkleed zoekt? Dan ben je bij deze inspiratieblog aan het goede adres want ik ben weer eens online gaan snuffelen. Ik heb vooral gekeken naar apart en bijzonder. Het kan ook makkelijk nu. De kleden kosten onder de 200 euro tenzij anders aangegeven door mij. Ik heb deze vloerkleed inspiratie gehaald van de website Floorpassion. Check ze even voor de hele collectie aan laag- en hoogpolige vloerkleden.

Vintage en pastel vloerkleed

Vintage en pastel vloerkleed

Dit is een heel dun geweven kleed ( 0,5cm dik). Pasteltinten zijn helemaal terug van weggeweest en ook vreemde patronen kunnen weer. Zoals je ziet is dit kleed bijna een schilderij. Er zit zelfs een schilderij frame in de diverse patronen.Bevat: 33% Katoen, 33% Polyester, 33% Acryl/Chenille

Vintage vloerkleed
vintage vloerkleed

Dit kleed is wederom heel dun. Het is een bijzonder kleed maar niet te opvallend. Leuk als je toch wat kleur wilt toevoegen aan je bestaande interieur zonder dat je de focus op het kleed legt.

Hoogpolig regenboog vloerkleed

Hoogpolig regenboog vloerkleed

Voor de warme voetjes en de huishoudens met kleine kinderen is zo’n zacht poezelig kleed natuurlijk ideaal. Alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd in dit kleed. Het is een best prijzig kleed 490,- maar dan heb je ook wel wat!

 

Uniek vintage vloerkleed

uniek vloerkleed

Vroeger zou je niet zo snel een Bordeau rood vloerkleed neerleggen zonder de gordijnen en kussens ook aan deze kleur aan te passen. Nu kan dat gewoon wel! Leg er een neer en je zult er vast  leuke reacties op krijgen. Dit kun je echt met alles combineren anno 2019.

Roze pastel vloerkleed vintage

.pastel roze vloerkleed vintage

Dit roze pastel vloerkleed past in een vrouwelijk interieur. Ook leuk voor een kantoorruimte of in een meidenkamer. Het is wederom een dun kleed. Deze kost iets meer, 819,- maar dat komt omdat hij handgemaakt en authentiek is.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.