Lifestyle

Bijzondere meubels voor je interieur

By  | 

Bijzondere meubels voor je interieur

Bijzondere meubels voor je interieur. Soms kom je ergens binnen en word je blik getrokken naar iets in de woonkamer waar je niet omheen kunt. Zoiets noem je een eyecatcher. Iets wat dus in het oog springt; iets wat echt de aandacht trekt. In deze blog wil ik ingaan op mooie en bijzondere eyecatch meubels waar niemand omheen kan. Als zo’n eyecatcher bij jou thuis staat zal vast niemand daar achteloos langs lopen zonder er even bij stil te staan en er iets leuks over te zeggen.

De industriële kast

Dit is een zeer unieke oud houten industriële kast met een mooi donker stalen frame. Dit model kun je in verschillende maten bestellen. Het is gemaakt van authentiek hout en bevat meerdere karakteristieke details zo zijn de lades redelijk breed en de kastjes afgewerkt.

Bijzondere meubels voor je interieur
De industriële kast Valance boekenkast robuustetafels.be

De leren eetkamerzetel

Deze prachtige eetkamerbank is een absolute blikvanger. Hij is leverbaar in leer en stof en komt in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Je kunt deze aanschuiven aan de eettafel. Maar hij kan ook zelfstandig staan shinen en fungeren als bankje of bijzetbank.

leren bank blauw
Eetkamerzetel Tardelli gespot op robuustetafels.be

Bijzondere eetkamer stoel

Ook om deze bijzondere eetkamerstoel kan niemand heen. De combinatie van de kleur bronze/oker met de zwarte poot zorgt voor een stoere uitstraling. Deze industriële eetkamerstoel is leverbaar in verschillende soorten stof, in bull eco leder en in dik, doorgekleurd, runderleer.

eetkamer stoel oker leer
eetkamerstoel Avelino gespot op robuustetafels.be

Speciale hanglampen

Deze speciale hanglampen zijn gemaakt van niks minder dan bananenbladen. Dat is wat er meteen als zo speciaal is aan deze lampenset. Dit bijzondere materiaal is verwerkt in een mooi patroon, waardoor er een bijzonder lichtspel ontstaat. Je kunt ze in principe mooi boven de eetkamer hangen, maar solo midden in de kamer zullen ze zeker ook niet misstaan. De lap La Savina heeft een afmeting van Ø72x45cm.

Lampen La savina gespot op robuustetafels.be

Eettafel met gekleurde stoelen

Als dedicated interieur fan ben ik zo enthousiast over deze prachtige foto. Wat mij betreft zijn hier meerdere eyecatchers op 1 foto. Het gaat natuurlijk om deze mooie stevige tafel met gekleurde stoelen. Maar wat kan ik genieten van de lamp, de plant en het wijnrek. Complimenten voor de stylist van dit prachtige beeld. Deze tafel is eiken maatwerk. Deze tafels zijn gemaakt van 4cm of 6cm volledig massief eiken. Je kunt zelf kiezen voor licht of juist wat zwaardere rustiek. Ook heb je de optie getrommeld en geschraapt als je voor een wat ouder look wilt gaan..

Imola eettafel gespot op robuustetafels.be

Tot zover deze blog over: Bijzondere meubels voor je interieur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.