Lifestyle

Bijzondere trapleuning

By  | 

Bijzondere trapleuning

Zoals jullie weten hebben wij dus inmiddels alweer 2 jaar geleden een klus woning gekocht. Een woning waar we wel meteen in konden maar wel een waar nog van alles aan moest worden gedaan. De grote projecten zijn inmiddels achter de rug. Zo hebben we al veel plezier van de dakkapel en de nieuwe keuken. Ook ben ik over het algemeen al heel tevreden over de meeste kamers in het huis.

To do list

Wel moet er alsnog veel gebeuren hoor. We willen de vloer in hele hele huis vervangen. Er ligt nu een soort van laminaat wat we qua kleur niet mooi vinden. Verder willen we heel graag in de tuin de overkapping aanpakken. Die is op dit  moment heel oud en krakkemikkig. Daarnaast hebben we nog een trap die totaal niet onze smaak is. Onze trap is oud, blauw gestoffeerd ( ja je leest blauw goed) en heeft ook nog van die ouderwetse bruine balken als trapleuningen. Ik ging opzoek naar een bijzondere trapleuning. Voor inspiratie en informatie keek ik op handgemaakte trapleuningen van Trapleuningspecialist.nl

Trapleuning

In deze blog wilde ik jullie even kort laten zien wat ik online gespot heb op het gebied van de bijzondere trapleuning. Want die hoeven tegenwoordig dus helemaal niet meer uit balken te bestaan.  Dat kunnen prima stalen of rvs leuningen zijn.  Doordat je dan dus kiest voor een dunne minimalistische vorm krijg je eigenlijk een soort sieraad of kunstvorm aan de muur.

bijzondere trapleuning

Bijzondere trapleuning  met Led verlichting

Dan hebben we het natuurlijk over een ultra moderne  trapleuning, namelijk eentje met led verlichting. Het is meer een geïntegreerde ledlijn aan de onderkant. Ik vind het super mooi en als wij de trap gaan aanpakken dan gaan we niet eer voor de balk vorm die is passe. Wij gaan dan voor eentje met led verlichting, dus een bijzondere trapleuning. Ook veilig ‘s nachts voor de kids als ze weer eens midden in de nacht naar ons bed willen komen. Dan is er altijd een lampje aan.

Bijzondere trapleuning led verlichting

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.