Roddelfabriek

Blac Chyna gaat vreemd en Rob Kardashian zet alles online

By  | 

Blac Chyna gaat vreemd en Rob Kardashian zet alles online Blac Chyna vreemgaan
Gisteren voordat ik ging slapen leek het wel een soap op instagram en twitter. Rob Kardashian het broertje van Kim Kardashian gooide alle vuile was buiten op social media. Eerst poste hij een video van een volgens hem vreemdgaande Chyna. Daarna poste hij een naaktfoto van haar. Instagram heeft daarna zijn account  a 7 miljoen volgers geblokkeerd. Dit gaat Rob heel veel geld kosten want hij maakt er altijd reclame op voor zijn sokkenlijn. Oh en Chyna kan hem aanklagen omdat hij intieme beelden deelt en dit is strafbaar. Nu heeft ze zelf de foto’s geliked..dus dat kan het verhaal nog wel wat ingewikkelder maken. Maar goed, Rob gaat gewoon lekker door op twitter. Hij beschuldigd Blac Chyna van vreemdgaan en ik heb de screenshots.

Blac Chyna gaat vreemd en Rob Kardashian zet alles online 

Wie wat?
Rob Kardashian en Blac Chyna hadden tot voor kort een relatie en een eigen reality serie. Samen kregen ze schattige baby Dream. Al een paar maanden na de geboorte van hun baby was de relatie over. Chyna verwijderde alle foto’s van Rob op instagram en de hele wereld mocht weten dat ze vrijgezel was. In principe is er van vreemdgaan dus geen sprake, zou je denken. Maar zo ziet Rob het niet. Zie hieronder waarvan Rob Chyna beschuldigd:

Beschuldiging 1:  Iedereen had gelijk, Chyna wilde geen gezin stichten ( maar wraak of fame).

rob kardashian over blac chyna vreemdgaan

Beschuldiging 2: 

Kennelijk stuurde Chyna Rob een video waarin ze in bed lag te zoenen met een andere dude. ( Nu waren ze uit elkaar, dus technisch gezien ging ze niet vreemd, maar Rob kon dit niet verkroppen en zette de video op twitter: ( Ik weet niet of hij hem gaat weghalen, maar HIER is de link.

blac chyna nieuwe vriend

Chyna met een andere dude

Ook Snoop Dogg  geeft advies aan het koppel op twitter:

” Rob je weet hoe Blac Chyna was en is, waarom zet je dit allemaal op het internet? Je hebt hier teveel geld voor.’

Dan geeft Rob toe dat Blac Chyna nadat de baby geboren was voor 100.000 dollar aan plastisch chirurgie heeft gehad ((oeps SHADE).
Blac Chyna gaat vreemd en Rob Kardashian zet alles online 

Beschuldiging 3
Blac Chyna was het allemaal te doen uit wraak om Kylie en Tyga. Ze had een baby om wraak te nemen zegt hij hier.

rob kardashian over tyga

blac chyna

Wat zegt Chyna hierover?
Chyna heeft ook van alles gepost op snapchat en andere social kanalen, waarschijnlijk is ze geadviseerd door haar advocaat om alles weg te halen, want dat heeft ze gedaan. Gelukkig heeft heel de wereld het al gezien en kon ik deze quotes makkelijk online vinden op accounts van fans.

Beschuldiging 1: Rob heeft haar in elkaar geslagen
blac chyna in elkaar geslagen door rob kardashian

Beschuldiging 2: Rob ging zelf ook vreemd

blac chyna responds to rob kardashian

rob kardashian mishandeld blac chyna

Beschuldiging 3: Rob is weer aan de drugs?? ( deze weet ik niet zeker)

Oke tot zover deze blog: Blac Chyna gaat vreemd en Rob Kardashian zet alles online.. Ik denk dat dit nog wel een staartje krijgt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.