Lifestyle

Bloopers voor de spiegel!

By  | 

Bloopers voor de spiegel

Bloopers voor de spiegel, In mijn tv werk maak ik zelden bloopers. Ik ben heel perfectionistisch ingesteld en ben altijd  goed voorbereid als het om teksten gaat.  Echter bij Mounira’s Mansion ben ik gewoon mezelf en heb ik geen teksten ingestudeerd. Ook ben ik niet altijd geheel voorbereid waardoor ik dus ook vergeet waar ik mijn spullen laat. Ik  doe ook  te veel Duckfaces maar die zul je zien in een ander blooper filmpje.
Hier alvast een blooper filmpje. Er zullen er nog meer Bloopers voor de spiegel komen.

 

Tegenstrijdig

Ik hou echt wel van een beetje gekkigheid, maar ik ben volgens mij serieus geboren. Ik krijg vaak te horen dat ik boos kijk terwijl ik niet boos ben. Verder vinden mensen mij vaak serieus, maar ik ben ook serieus. Ik ben met alles wat ik doe serieus ook op mijn werk en soms kunnen mensen mij niet zo goed plaatsen helaas.
Lachen doe ik echt wel hoor, met mijn vrienden thuis na serieuze gesprekken. Nee hoor grapjes. Zie je wel ik ben gewoon wie ik ben en ik kan mezelf niet in een hokje plaatsen. Vandaar deze bloopers voor de spiegel blog.

bloopers voor de spiegel

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.