Fashion

Boxershorts Online bestellen

By  | 

Boxershorts Online bestellen
Zoals jullie misschien weten zitten wij midden in een verhuizing/verbouwing. Een paar maanden geleden bleek onze zoon Noah hoogbegaafd en moest hij van de een op de andere dag naar een nieuwe verre school. Binnen een paar maanden zijn we dan ook hals over kop verhuisd om dichter bij de school te wonen. Eigenlijk bestaat ons leven op dit moment uit werken, klussen, bouwvakkers, troep, nog meer troep en heel veel liefde voor elkaar.

Het is bijna Valentijnsdag en ik vind het dan toch leuk om  even de tijd voor elkaar te nemen. Om de beurt mogen we Valentijnsdag indelen en dit jaar is it my turn. Ik ben (vind ik zelf) best goed in surprises. Zo had ik Lex op z’n 30e  verjaardag verrast met een surpriseparty en dat was heel goed bevallen.  Dit jaar ben ik dus aan de beurt en ik heb iets leuks voor ons in petto. We gaan namelijk romantisch samen film kijken in een privé bioscoop in Amsterdam/Zwanenburg. Je kan daar zelf kiezen welke film je wilt kijken en we krijgen er ook hapjes en drankjes bij. We hebben de zaal dan exclusief voor onszelf en we zijn dan omringd door kaarsjes.Leuk he? Verder gaan de kids dan naar opa en oma dus dan weten we dat zij ook goed terecht zijn.

Bij zo’n uitje horen ook cadeautjes. En ja waar maak ik mijn man ieder jaar weer opnieuw blij mee? Boxershorts van Calvin Klein.  Hij is zo makkelijk en houdt graag van de zelfde soort broeken/kleding/boxers/parfum. Je maakt hem niet gauw blij met iets ‘nieuws’ en fashion is aan hem niet besteed ondanks dat hij getrouwd is met een fashionblogger. Dus dan houd ik het maar bij het oude recept. Deze boxershorts kun je in Amsterdam o.a kopen bij de Bijenkorf als je tijd hebt om te shoppen. Ik heb op dit moment echt tijd te kort dus ben ik meer van het ‘boxershorts online bestellen’. Ik heb deze vrolijke set bestelt bij Twyst boxershorts. Ze waren wel erg snel met leveren, vrijdag besteld en zaterdag al in huis. De shorts zijn helemaal goed van kwaliteit en wat vooral belangrijk is: Ze zijn echt. Ik ben blij met deze betrouwbare webshop.

Ik ging nog even verder snuffelen op de website en ze hebben echt leuke items. Als je bijvoorbeeld een complete set voor je man wilt scoren dan kan je ook voor zoiets kiezen en als je nu besteld ben je nog net op tijd voor Valentijnsdag, want dat is natuurlijk op 14 februari.

fashion

Oh en deze Pikachu boxers wilde ik ook even onder de aandacht brengen. Is toch super cute dit?  Misschien bestel ik deze er ook nog bij, ik heb nog alle tijd.

pikachu boxershort

Ik heb ook nog een Canvas van de kids besteld ( en die is ook al binnen), dus samen met de boxers en het bioscoopje  moet het wel goed zitten. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan en ik ben benieuwd wat jullie verder gaan doen. Laat vooral een reactie achter.

 

1 Comment

  1. Driss Fashion

    februari 24, 2017 at 5:34 pm

    Die bedrukte boxershorts zijn leuk zeg! Snel maar is bestellen 🙂 Driss

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.