Roddelfabriek

Breekt Kourtney Kardashian nu het internet?

By  | 

Breekt Kourtney Kardashian het internet met deze foto? Of slaat ze de plank volledig mis?

Hi! Mounira hier met juicy roddelfabriek nieuwtje. Het is dinsdag ochtend en het is nog vroeg! Vannacht kwam ik deze foto tegen en ik kon niet wachten om dit even met jullie te delen. Ik smul altijd van dit soort foto’s. Ik vraag me dan ook vaak af waarom iemand zoiets post. Is dat omdat je je super comfortabel voelt en je dat met de wereld wilt delen? Of doe je dat om te shoqeren of wil je dan aandacht?

Wat is er precies gaande?
Kourtney Kardashian blote billen
De Kardashian zusjes staan natuurlijk o.a bekend om hun uiterlijk. En dan heb ik het nog niet eens over de mooie haren, volle lippen of smalle tailles.
Kim, Kylie en Khloe hebben natuurlijk een enorme derrière die ze graag te pas en te onpas showen. Maar nu is er dus Kourtney, de oudste van de zusjes die nu met de billen bloot gaat voor GQ Mexico.

Break that internet

In het nieuwe seizoen van Keeping up with the Kardashians kan heel de wereld zien dat Kim en Kourtney flinke bonje hebben, waarop Kim tegen Kourtney zegt: Your the least interesting to look at. AUW! Dat lijkt me pijnlijk om te horen.
En nu is de hamvraag? Is dat zo Kim? Is Kourtney de minst leuke om naar te kijken?
instagram kourtney kardashian kourtney kardashian billen
Fans hebben massaal gereageerd op de foto de Kourtney Kardashian billen. Zelfs ENEWS reageert met ‘Files under interesting to look at’. Andere fans zeggen: Break that internet en Now who’s the least interesting to look at Kim?
Kortom weer een hoop gaande op insta. Zeg eens wat vinden jullie van deze foto? Ik hoor het graag van je.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.