Fashion

Bruiloft inspiratie

By  | 

Bruiloft inspiratie

Ik hou van bruiloften, heerlijk om je te mogen opdoffen en te genieten van een mooi bruidspaar en een gezellige avond. Misschien ga jij wel binnenkort trouwen. En nu zijn er natuurlijk een heleboel sites waar je heel veel informatie kunt vinden over trouwen en alles wat daar bij komt kijken. Daarom heb een klein mini blogje over trouw inspiratie:

Trouwjurk

vera wang

Voor trouwjurk inspiratie zou ik even kijken op de instagram van Vera Wang. De koningin van de fashion trouwjurken. Wellicht laat je je inspireren en vind je iets gelijks in Nederland.

Trouwpak

trouwpak

Smoking van Rietbergh

Een zwarte klassieke smoking, een chique witte smoking, een tijdloze doublebreasted smoking en zelfs een smoking waarin diamantgruis is verwerkt het kan tegenwoordig allemaal als je gaat trouwen. Bij Rietbergh.com zijn de mogelijkheden ook op smokingsgebied eindeloos.

Trouwtaart
trouwtaart inspiratie

Ook voor trouwtaart inspiratie hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit. Instagram heeft natuurlijk het handige #. Dus als jij intypt: #weddingcake dan zijn er miljoenen voorbeelden. Eenmaal een mooie taart gevonden? Genoeg taarten baksters die dat kunnen maken in jullie lievelingssmaak.

Een paar leuke tips voor een geslaagde en/of unieke bruiloft van Samantha Kleijwegt!

Samantha: Ik heb veel ervaring opgedaan in het facilitair management bij een groot bedrijf. Daar zag ik al snel dat het persoonlijke tintje, oog voor details en altijd net iets meer doen dan gevraagd, een essentieel verschil maken. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn voor mij voorwaarden om prettig zaken te doen. Ik ben er supertrots op dat ik dit nu mag doen voor mijn relaties op één van de meest belangrijke dagen uit hun leven.

Tips

  1. Kies een thema of kleur voor de bruiloft. Dit kan echt van alles zijn, pastel kleuren, roze, goud of bijvoorbeeld het thema strand, winter of vintage. Voer het door jullie gekozen thema dan ook van het begin tot het eind door.
  2. Biologisch eten is iets waar steeds meer mensen bewust mee bezig zijn. Dit kun je ook heel goed terug laten komen op je bruiloft, zelfs in je taart!
  3. Trouwen op het strand is en blijft een populaire locatie. Maar het is ook mogelijk om te trouwen in het bos. Bijvoorbeeld in vintage stijl.
  4. Vroeger was het echt “not done” als de bruidsmeisjes dezelfde kleuren als de bruid aan hadden. Tegenwoordig juist een trend om dezelfde kleur jurk te dragen als de bruid.
  5. Hebben jullie geen idee welk thema of welke kleur jullie willen, maar weten jullie wel zeker dat het vrolijk en fleurig moet zijn? Dan is 2014 jullie jaar! Een trend van dit jaar is onder andere “de kleuren van de regenboog“. Zo kun je ervoor kiezen een aantal felle kleuren te gebruiken in jullie thema, maar ook leuk is het om pastel tinten te mixen met een aantal fellere kleuren.
  6. De “off-line” bruiloft, hierbij verzoekt het bruidspaar niets over de bruiloft te delen op facebook en andere social media. Sommige bruiden vinden het jammer dat genodigde die haar nog niet gezien hadden, bijvoorbeeld avondgasten, al precies wisten hoe het bruidspaar eruit zag.
  7. Of juist een volledige “online” bruiloft. Hierbij kun je denken aan een app speciaal ingericht op jullie bruiloft. Vooraf kun je hier al leuke dingen op zetten die je deelt met alle gasten. Op de dag zelf kunnen ook jullie gasten alles delen, foto’s en video’s plaatsen. Achteraf is dit een uitgebreid verslag van jullie dag, ook door de ogen van jullie gasten.

1 Comment

  1. Pingback: Trouwjurk: 5 soorten trouwjurk van simpel naar over the top - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.