Kinderen

Buik Sabia

By  | 

Blog 16 decemer 2015
Vandaag lees ik het treurig nieuws in de krant dat Sabia haar baby met 6 maanden verloren heeft. Mijn hart breekt van dit bericht. Dit is natuurlijk vreselijk en woorden schieten te kort. Ook als ze niet echt zwanger was, is dit vreselijk nieuws. Vooral voor haar kinderen, want die hoopten natuurlijk om een broertje of zusje te mogen verwelkomen.

Patty Brad heeft bij  SHOWNIEUWS een boekje opengedaan over Sabia. Ze had namelijk vertrouwelijk informatie gekregen van een bron die bij Sabia thuis kwam en daar een nep buik  had aangetroffen . Deze bron beweert dat de hele zwangerschap nep was. Lees hieronder het verhaal maar. En bedenk je wel, dat dit alsnog niet waar hoeft te zijn. Het kan best zijn dat Sabia een nepbuik droeg, omdat ze zo dun is en gewoon nog niet echt een buik had, maar dus wel zwanger was. En ja als het echt allemaal was om Rafael bij zich te houden zoals dat in het artikel wordt beweerd, dan hoop ik echt dat ze hulp gaat zoeken.

‘SABIA’S ZWANGERSCHAP WAS FAKE’

BLOG 3 dec, 2015
OMG zit ik lekker lui met een koffie en een chocolade letter de telegraaf te lezen. Kom ik deze foto tegen van Sabia zonder zwangere buik.

Sabia closer

Deze foto komt van het Duitse blad CLOSER. Op 24 november werd Sabia gefotografeerd met een toeter van een buik en de dag erop de 25e, was die verdwenen.

Wat vind ik ervan?
Eerlijk ik ben zelf 2 keer zwanger geweest van Noah en Nimra. Ik had pas een buikje met 6 maanden. Het kan best zijn dat Sabia wel zwanger is maar gewoon ook nog geen buik had waardoor het haar het beste leekt om met een nep buik te lopen, zodat de media haar met rust zou laten.
Maar goed dat is een vrij naïeve gedachte…Zoals jullie hieronder konden lezen had ik al mijn twijfels toen ik naar haar zat te kijken op TV… Het Sabia zwanger verhaal zal nog wel worden vervolgd… Ik hou jullie op de hoogte want zo ben ik  🙂

BLOG 20 NOVEMBER 2015
Oke guys, neem me niet kwalijk. Jullie weten het ik ben echt geen hater. Sterker nog ik gun Sabia al het babygeluk in de wereld. Wat zij heeft moeten doormaken met meerdere miskramen, wens ik mijn ergste vijand niet toe. Ik ken haar verder niet hoor. Maar check dit. Ik zit te kijken  naar Mind Masters Live. Ik was nogal benieuwd naar het programma en ook zeker naar Sabia’s zwangerschap. Er was natuurlijk al veel gespeculeerd over haar buik. Dat hij qua grootte niet klopte met de aantal weken dat ze zwanger was. Boze tongen beweren zelfs dat ze helemaal niet zwanger is…

Afijn ik zit dus te kijken en dan zie ik opeens dit geks.

buik sabia nep


Ik spoel terug en film het met mijn telefoon. Zien jullie ook wat ik zie? Je ziet het alleen goed als je kijkt via je telefoon. Niet op groot scherm. Misschien zie je zelfs wel niks en space ik gewoon. Ik ben zelf 2 keer zwanger geweest en ik heb nog nooit tussen de buik en borsten een soort van … hoe zal ik het noemen stof rimpels gehad?

En nee ik beschuldig haar nergens van het is namelijk ook None of my business en Ja ik heb vast geen leven anders was het me heus niet opgevallen.. Maar goed. Het zal wel een korset zijn om de buik mooier te maken of zo..

Sabia Boularouz

Dit vond ik verder nog  online een interview met veel vragen en niet echt antwoorden hahaOutlet NL Female 150915 - 030216 336x280

 

P.S Dit Was Beyonce met haar Flap buik (weet je nog?)
beonce nep buik

Nou dat was umm Fijn Weekend!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.