Lifestyle

Cadeau inspiratie voor mannen onder de 15 euro

By  | 

Cadeau inspiratie voor mannen onder de 15 euro

Cadeau inspiratie voor mannen onder de 15 euro. Het leven is al duur zat, dat zijn wij ons allemaal zeer bewust. Toch is er niks zo lullig als op een verjaardag aankomen met lege handen. Een cadeautje is toch wel een must, zeker wanneer de gastheer er werk van heeft gemaakt door heerlijke taarten, wijn en hapjes te halen. Het budget wat een beetje redelijk is voor een gangbare verjaardag? Ongeveer 15 euro vinden wij een prima prijs voor een cadeau. Maar wat dan leuke cadeaus in die prijsklasse zijn voor mannen? Wij geven je een paar leuke suggesties.

Nooit genoeg sokken 

Vrouwen dragen nog wel eens panty’s of pumps zonder sokken. Mannen daarentegen dragen áltijd sokken, er zijn zelfs exemplaren die het presteren om dit te doen in sandalen. Iets vaak over getwist wordt, maar goed daar gaan we dit artikel niet aan wijden. Sokken dus, ze hebben er nooit genoeg van. Sokken cadeau doen is dan ook altijd een goed idee. Ga niet voor saaie zwarte of blauwe, maar kies eens voor een verrassend printje. Hiermee zorg je er automatisch voor dat de ontvanger later ook nog eens aan je denkt. 

Wijn is fijn

Mannen krijgen op de één of andere manier vaak een bierpakket cadeau. Iets wat wij niet helemaal begrijpen, want laten we eerlijk zijn; er gaat niks boven een goed glas wijn. Zeker niet wanneer je dit combineert met een heerlijk diner. Dat goede wijnen altijd duur zijn is niet waar. Je kunt al een prima wijntje op de kop tikken tegen een voordelig tarief. Ga hiervoor eens een rondje googelen, online zijn namelijk de beste én voordeligste wijnen te vinden. Ook zijn er al speciale apps en wijngidsen waarin mensen tips kunnen geven wat de beste supermarkt wijnen zijn. Wil je het cadeau helemaal afmaken? Nodig dan de jarige bij je thuis uit om de wijn samen op te gaan drinken bij jou thuis, ínclusief een fijn diner. 

Praktisch gedacht

Mannen zijn vrij praktisch ingesteld, ze worden daarom ook écht blij van een praktisch cadeau. Tools om te klussen, dingen voor in de tuin of een voorraadje deo; je doet ze er zeker een plezier mee. Denk dan ook vooral niet te lastig en geef ze iets cadeau waar ze nog jaren plezier van hebben. Een goede hamer of set schroevendraaiers, menig man wordt er gelukkig van. 

Kortom, met een cadeau onder de vijftien euro kun je mannen ook nog echt gelukkig maken. Natuurlijk gaat het bij een geschenk voornamelijk om het idee, maar als het dan ook nog eens een goed presentje is heb je wel echt een win-win situatie te pakken. En laten we eerlijk zijn; jij wilt natuurlijk het liefste dat die 15 euro ook goed besteed zijn! Tot zover deze blog: Cadeau inspiratie voor mannen onder de 15 euro

blog over sokken
box gespot op kingofsocks.nl