Lifestyle

Camping Spanje

By  | 

Camping Spanje

Ik heb zoveel zin in vakantie. Ik zit dan ook te denken aan een camping in Spanje. Het is echt heel erg lang geleden dat ik voor het laatst het land heb verlaten. Ik weet nog precies wanneer dat was. In April 2014 zijn we met Lex z’n verjaardag naar Bali geweest en sindsdien niks noppes nada. Oke misschien nog een weekendje naar Duitsland en een weekendje naar België, maar voor de rest was er niks boeiends. Het is heel gek, maar als mens ben ik veranderd. Vroeger toen ik nog geen kinderen had wilde ik altijd alleen maar naar luxe hotels. Maar nu ik 2 kleintjes heb ga ik net zo goed kamperen. Daar bedoel ik niet mee dat ik dan met een rugzak vol met spullen ga lopen sjouwen en in een tent ga slapen. Nee dat gaat weer te ver. Maar een leuke camping in een warm land waar je een huisje of caravan kan huren? Super leuk! Vooral met een groot zwembad!  En ja bij nader in zien: In een tent slapen wil ik eigenlijk best proberen. 2016 is het jaar waarin ik open sta voor heel veel nieuwe dingen.

Orienteren
Ik ben alvast een beetje aan het oriënteren. Zelf zit ik te denken aan een Camping in Spanje. Ik ben gek genoeg nog nooit in Spanje geweest en Lex en de kids dus ook niet. Dus ik ging een beetje snuffelen online en kwam toen uit bij  Lux-Camp . Je raadt het al, een site voor Luxe campings.  Ze hebben allemaal een zwembad en luxe sta caravans. Ik heb niet zoveel eisen verder hoor.

Hoe leuk is dit?

Ze hebben er meerdere luxe 4 sterren campings. Just the way Me Liky!!
Dit is een Camping  Cypsila, Camping Spanje
camping costa brava

En dit is Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo

Of deze? Camping Castell Montgri, Camping Vakantie

Camping Castell Montgri

Ik ga nog even verder met oriënteren, maar het ziet er in ieder geval heel gezellig, warm en mooi uit. Wanneer we willen gaan? Ik hoop ergens weer in April. Dan is het nog niet zo heel erg heet en druk. Qua klimaat ideaal weer voor de baby en er is genoeg te doen voor ons. Weet jij een leuke vakantieplek? Laat het me weten en stuur een berichtje onder dit bericht.

Liefs van jullie Mountje

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.