Kinderen

Carnavalskleding voor kinderen

By  | 

Carnavalskleding voor kinderen

Je komt waarschijnlijk op deze blog omdat je op zoek bet naar leuke carnavalskleding voor kinderen. Nou dan ben je hier aan het juiste adres want in deze nieuwe blog deel ik wat inspiratietips met je over kinder carnavals kleding.

Wat is Carnaval

Carnaval is een uitbundig, drie dagen durend volksfeest van 23 t/m 25 februari 2020. Oorspronkelijk werd carnaval voornamelijk gevierd in het Zuiden van ons land. Maar tegenwoordig ook in andere delen. Traditioneel gezien duurt het feest 3 dagen, van zondag tot en met dinsdag. In de praktijk zie je dat het feesten meestal al op vrijdag begint. De naam Carnaval komt waarschijnlijk uit het Latijn.

Carnavalskalender

Carnavals Kalender gespot op https://www.kalender-365.nl/

Carnavalskleding voor de baby

Er zijn zoveel leuke baby-pakjes te koop voor de Carnaval. Ik kijk wel altijd naar iets wat lekker zit. Het blijft een baby die er sowieso schattig uit zal zien omdat het een baby is. En dat schattig zijn kan natuurlijk in een fijn sneeuwpop kostuum, verkleed als konijn of als lieveheersbeestje.

Kindje verkleed als sneeuwpop
Carnavalspakje konijn baby
Carnavals kostuum baby lieveheersbeestje

Carnavalskleding voor meisjes

Hoe leuk is het om met carnaval echt goed uit te pakken? Natuurlijk kan je altijd wel iets makkelijks scoren bij de Action of Kruidvat. Maar ik vind het zelf altijd leuk om te zien dat er echt werk is gemaakt van een kostuum. Niet een last minute bij elkaar geraapt pakje maar gewoon een echt kostuum. Hierbij een paar voorbeelden van leuke meisjes pakjes waar je echt uniek mee bent als het gaat om carnavalskleding voor kinderen.

Carnvalspakje vis unsex
Carnavalspakje tijger
Carnavalspakje meisje opblaasbare unicorn

Carnavalskleding voor jongens

Wat je vaak ziet is dat jongens verkleed gaan als stoere Ninja’s of als politie agent. Helemaal prima verder, maar ook bij jongetjes vind ik het leuk als er iets meer werk in het carnavalspakje zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van Peter Pan? dokter of astronaut? Ik heb expres gekeken naar pakjes die een beetje lekker zitten. Jongens bewegen nou eenmaal heel veel dus het moet niet te ingewikkeld zijn denk ik dan.

Carnavalspak Peterpan
Verkleden als astronaut
Verkleden als dokter

Carnavalskleding voor broertjes en zusjes

Naast individuele kostuums is het natuurlijk ook leuk om de kids gezamenlijk te verkleden in matching outfits.Wat dacht je van superhelden? brandweerman/brandweervrouw? of Mickey en Minnie Mouse? Er is nog zoveel meer je kunt echt helemaal los gaan op thema’s.

Verkleden als zorro of superhelden
Verkleden als Mickey en Minnie Mouse
Broer en zus verkleed als brandweerman en brandweervrouw

Over carnavalskleding.nl

Ik heb alle kostuum inspiratie gehaald van carnavalskleding.nl. Deze leuke webshop biedt kostuums aan van gemiddeld 20 euro en ze hebben echt een heel groot assortiment. Ze hebben ook al outfitjes vanaf 6 euro. Als je je kostuum op een werkdag besteld. Dan is het vandaag besteld en morgen in huis. Gratis verzenden vanaf 49,95. Naast de leuke kinderkostuums kun je er ook terecht voor grappige, foute en trendy carnavalsoutfits. Tot zover deze blog over Carnavalskleding voor kinderen. Ik heb ook een keer een leuke blog geschreven over mijn eigen carnavalskostuum van Lara Croft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.