Lifestyle

CBD Olie wat is het?

By  | 

CBD OLIE wat is het?
Je kent het wel, je bent lekker online aan het struinen en opeens kom je iets interessants tegen. Dat had ik nou laatst en ik was meteen geïntrigeerd. Kennelijk bestaat er namelijk een olie waarvan je beter kunt slapen en die kleine lichamelijke probleempjes kan verhelpen/verlichten/genezen. Wat blijkt nu?: In deze olie zit hennep. Nu kennen wij hennep natuurlijk als wiet welke we gauw associëren met het roken van jointjes. Maar dit is dus totaal iets anders. Ik heb wat research gedaan want er is online veel over te vinden  en wil dit graag met jullie delen.

Wat is het?
CBD staat voor cannabidiol.  De CBD olie is gemaakt van de cannabisplant. Er zit echter geen THC in, waardoor je er niet high van wordt en daarom is het product dus ook volkomen legaal. De laatste jaren is er uit verschillende onderzoeken gebleken dat  cannabis een zeer heilzame werking heeft op lichaam en geest. Als je bijvoorbeeld niet zo van de olie bent zijn er ook capsules en zeepjes op de markt met dit wondergoedje erin.

Waar kun je deze olie precies voor gebruiken?
Eigenlijk kun je deze olie altijd gebruiken bij alles. Denk hierbij aan spier- en gewrichtspijnen,  huidaandoeningen, spanning, stress, (menstruatie) pijn, slaapproblemen e.d.

Ervaringen die ik gelezen heb over olie’s met hennep erin

Arjan – 28 januari 2017
ik was benieuwd naar de uitwerkingen van de CBD olie, had eigenlijk geen klachten.
6 druppeltjes genomen de eerste dag en wat mij verbaasde dat ik eigenlijk een lekkere nachtrust heb gehad en de volgende twee nachten ook naar tevredenheid heb geslapen alleen dat ik ongelofelijk veel gedroomd heb.
ik heb ook het idee dat ik wat rustiger(relaxer) ben.
ik ga de olie nu toedienen aan mijn witte herder die altijd wel behoorlijk veel jeuk heeft(allergisch voor rundvlees) en het zal mij benieuwen.
wordt vervolgd. Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak
Wratjes voetzool
Judith – 17 januari 2017
Elke avond voor het slapen gaan een druppeltje CBD olie uitgesmeerd over de verzamelig wratjes op de voetzool van mijn dochtertje. Pleister en sokje eroverheen. Dit een aantal weken volgehouden en het is HELEMAAL weg! Gebruikt product: CBD Olie 2,75% van Jacob Hooy (30ml) – Naturel smaak
Mirgraine CBD OLIE wat is het
Lisa – 13 januari 2017
Ik werd wakker met de migraine, nam op de lege maag 5 druppels, voelde meteen de misselijkheid wegtrekken, na twee nog een keer 5 druppels. Voelde de pijn minder worden. Rond 15 uur nog 5 druppels genomen en om 18 uur. De migraine was helemaal weg. Ik had die avond een afspraak bij een vriendin, ga normaal om half elf weg vanwege de slaap. Maar zat nu rond deze tijd nog klaarwakker aan tafel gezellig te doen,ik ging rond twaalf uur naar huis in de veronderstelling dat ik de volgende dag brak zou zijn. Ik ben erg gevoelig voor later naar bed gaan. Maar ik werd de volgende ochtend normaal wakker, niet superfit, maar zonder hoofdpijn of migraine. Ik nam weer 5 druppels. Voelde me wel erg rustig in mijn hoofd. Maar was heel erg blij dat ik niet weer een dag uitgeschakeld in bed lag.

cbd olie

Betrouwbare webshop en review
Mocht je zelf een vervelend lichamelijk kwaaltje hebben waar je nou helemaal kriegel van wordt, dan kun je zelf eens uitproberen of deze hennep olie voor je werkt. Ik heb een betrouwbare webshop gevonden waarbij je al een flesje in huis kunt halen voor twee tientjes. Om naar deze webshop te gaan klik je hier op CBD Olie. Op hun site kun je ook meer ervaringen lezen van gebruikers. Tevens is er een dame die verschillende producten uit de CBD lijn heeft getest en haar bevindingen lees je hier.

Dit wilde ik even met jullie mededelen.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.