Kinderen

CEWE Fotoboek

By  | 

CEWE Fotoboek
Yes mijn pakketje is binnen! Ik ben zo blij dat ik weer eens die moeite heb genomen om al onze foto’s uit te zoeken en te laten transformeren tot een mooi familie fotoalbum. Anno 2017 is iedereen altijd zo druk, we maken honderden foto’s maar die blijven vaak hangen op een telefoon of tablet. Als je pech hebt en je hebt geen back-up gemaakt kun je ze ook nog eens allemaal kwijtraken als je telefoon gestolen wordt of zoek raakt.

CEWE Fotoboek

Onze dochter Nimra is in April 2015 geboren. Ik heb na haar geboorte een boekje laten maken met foto’s van mijn zwangerschap en de eerste paar baby-foto’s. Daarna werd er 2 jaar lang niets meer gedaan met de foto’s die ik maakte! Noah is in die tijd natuurlijk ook gegroeid, van uiterlijk veranderd en we hebben een nieuw huis gekocht. Ik vond het dan ook wel tijd voor een nieuw familie album, maar ja waar te beginnen als je op elk apparaat foto’s hebt.

Facebook
Echt overal hebben wij foto’s en ik wist niet wat ik ermee aan moest. Toen bedacht ik me dat ik meestal de leukste foto’s op mijn facebook zet en daar ben ik dan ook gaan zoeken. Nadat ik onze favo’s overal uit had gevist kwam ik uit op een selectie van maar liefst 206 foto’s.  Oei dat zijn er best veel! Ik besloot  ze gewoon even up te loaden bij CEWE fotoservice en eens te kijken wat voor mogelijkheden er waren. leuke blog 2017

voorbeeld layout fotoboek

Goedkoop, snel en makkelijk, CEWE Fotoboek
Je kunt bij CEWE gewoon een fotoalbum laten drukken via de site, of je kunt de software installeren. Ik wist niet zeker wat voor ons het handigste was, dus belde ik even met de klantenservice. Deze wist mij te vertellen dat je het beste de software kunt downloaden, want dan wordt je creatie opgeslagen en kun je te alle tijden nog iets veranderen. Goed dat heb ik dus gedaan. Ik had van te voren de 206 foto’s in een mapje op datum gezet en die zo ge-upload. Daarna had ik gekozen voor heel veel foto’s op 1 pagina. Ik heb liever veel kleine foto’s dan een paar grote. We hebben natuurlijk zoveel herinneringen van de afgelopen 2 jaar.

Keuzes
Ik kon kiezen uit een staand of liggend fotoboek, een harde of zachte kaft, mat of glans, L of XL en zo waren er nog wat opties. Zo kon je bijvoorbeeld ook je foto’s licht bewerken en er een tekst bijschrijven. Ik heb ze verder niet bewerkt, maar wel het jaartal voorop het boek gezet. Zo weet je later als je oma bent nog wel hoe oud je was op de foto’s. Goed piep piep toet toet..
En Voila! De fotoassistent maakte zelf het boek. Sommige foto’s hadden geen goede kwaliteit, dit gaf het systeem aan dus die heb ik toen nog even vervangen. Dit fotoboek kostte inclusief verzendkosten minder dan 49,95 en ik had hem binnen 2 dagen in huis.

kinderen mounira mansourNoah en Nimra

Canvas
Ik kon het natuurlijk niet laten en heb ook een Canvas van de Kids besteld. Deze foto heb ik gemaakt van Noah en Nimra terwijl ze een broodje ( of was het een koekje of banaan?) aan het eten waren op de bank. Ze hadden beide iets blauws aan en ze zagen er zo broer-zusserig uit dat ik helemaal gek ben op deze foto. De Canvas heeft een mooi plekje gekregen boven de TV.

CEWE Canvas Ervaring

Dank CEWE fotoservice voor de samenwerking en wederom mooie foto-producten.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.