Videos

Clinic 63 korting en ervaring

By  | 

Clinic 63 korting en ervaring
Voor ons programma Life Is Beautiful mag ik vaak meelopen met bedrijven om een kijkje te nemen in hun keuken. Zo waren we laatst bij Clinic 63. Ik mocht een dagje meekijken met hoe het daar aan toegaat. We hebben alles vastgelegd met een camera en het is uitgezonden op TV. Mocht je het gemist hebben dan kun je in deze blog alles na lezen en natuurlijk de video bekijken.

Speciaal voor mijn lezers heb ik ook een kortingscode voor Clinic63: Mounira. (Als je belt geef je dat door voor een behandeling bij Babak)

Botox per zone:  150,- 100-
Fillers (bijvoorbeeld lippen of rimpels opvullen) 1.0: 550,- 400,-
Ook als je voor een andere behandeling komt, geef mijn naam door en wie weet kan Babak iets van korting geven:)
Waar zit clinic63?
Amsterdam, Laren, Nijmegen, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem en Maastricht.

Botox en fillers
Sasha de Haan kwam langs. Ze wilde graag wat laten doen aan aan haar lichte rimpels en ze wilde wat meer volume in haar lippen. Ze werkt in de bodybuilding industry en voor haar is het belangrijk om er goed uit te zien. Haar gezicht is even belangrijk als haar gespierde lichaam. Helaas kun je naast gezond eten en sporten niet veel doen aan de beginselen van ouderdom in je gezicht. Daarom koos zij voor Clinic 63.
Ze kreeg van dokter Babak Mahdavian Delavary  wat spuitjes botox in haar gezicht. Daarna kreeg ze in haar lippen eerst een verdoving dmv 2 prikjes. Als je geen verdovingsprikjes wilt, kun je er ook voor kiezen om een verdovingscrème te laten aanbrengen. Daarna kreeg ze een paar prikjes met een filler in haar lippen en klaar!
Resultaat:
De lippen zagen er meteen prachtig uit. Wel een beetje gezwollen, maar dit zal na 3 dagen helemaal wegtrekken. Fillers blijven maximaal 9 maanden zitten.
Het resultaat van de botox laat wel iets langer op zich wachten. Dr Babak liet ons weten dat je na een paar dagen het pas echt gaat zien. Botox blijft tussen de 3 en 6 maanden zitten.
*Wat kost Botox?  150 euro per zone, actie prijs 125,- per zone, voor aanbiedingen houd de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.
*Wat kosten lip fillers? De prijs voor fillers zijn 500,-, in de maand oktober exclusief 400,- Er gaat deze week een nieuwsbrief eruit.

Clinic 63 korting en ervaring

clinic 63 opnames rtl

Wallen weg laten halen
Babs is blogster bij Beauty By Babs en zij is altijd wel in om iets nieuws te proberen op het gebied van uiterlijk en verzorging. Ook figureert zij zo af en toe in films en series en dan wil je er natuurlijk wel op je frist en fruitigst uitzien. Zij kwam bij de kliniek om te kijken of ze wat kon doen aan de wallen onder haar ogen. Nu heeft ze er niet extreem veel last van, maar als ze helemaal weg kunnen waarom dan niet?
Babs kreeg onder haar ogen slechts een paar spuitjes en daarna was het alweer klaar. Als je weinig wallen hebt dan heb je niet zoveel behandelingen nodig. Waarschijnlijk moet ze nog een keertje terug en daarna is ze er voor een lange periode vanaf.

 

clinic 63 foto filler lipclinic 63 foto botox

Weg met die onderkin dankzij lipolyse aqualix
Constans is een gezonde dame die er heel goed uitziet voor haar leeftijd. Ook zij sport en eet gezond, maar ze heeft een onderkin die niet bij de rest van haar lichaam past. Zij bezocht de kliniek nu voor de tweede behandeling en ik stond er naast toen ze die kreeg. Eerst werd haar onderkin verdoofd. Daarna kreeg ze een vloeistof in haar onderkin ingespoten die de vet-cellen kapot maakt. Deze vet-cellen worden dan vanzelf door het lichaam afgevoerd en komen niet meer terug. Na de behandeling was haar onderkin erg dik. Dit hoort erbij en daar dit haar tweede behandeling was wist ze ons te vertellen dat dit vorige keer ook zo was en dat de onderkin na de zwelling altijd kleiner is dan ervoor. Dus hoe vaker je gaat  hoe minder onderkin. Het hangt er natuurlijk wel van af hoeveel vet er weg moet en dat is weer per persoon verschillend.
*Wat kost een behandeling als je het vet bij je onderin wilt laten weghalen? Aqualyx wordt verkocht per flacon, de prijs per flacon is 300 euro.
*Hoeveel behandelingen heb je hiervoor nodig? Het aantal behandelingen verschilt per persoon, de buikwand bijvoorbeeld heeft tussen 3-6 behandelingen nodig, voor onderkin zal dat tussen 1 en 2 zijn.

Indruk
Ik kreeg een zeer positieve indruk van Clinic63. Het personeel was erg vriendelijk, er was een fijne wachtruimte waar je koffie en thee kon drinken en de sfeer was zeer gemoedelijk. Voor iedere patiënt nam dr Babak genoeg tijd. Eerst werd er van te voren uitgelegd wat er gedaan zou worden en ook tijdens de behandeling vertelde Babak dingen als: ‘Dit prikje kan je even voelen’.

‘Dit prikje is een beetje gemeen, maar duurt maar een paar seconden’,

‘Nadat de verdoving is uitgewerkt kan het behandeld gebied een beetje beurs aanvoelen’ etc. Iedere cliënt ging met een goed gevoel weg en ik kan zeggen dat de cliënten die ik gezien heb vandaag allemaal erg tevreden waren met hun behandeling. Ik hoop dat je wat hebt gehad aan deze blog: Clinic 63 korting en ervaring

(Blog is een samenwerking #ad)

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.