Lifestyle

Comfortabel in de auto slapen tijdens een roadtrip

By  | 

Comfortabel in de auto slapen tijdens een roadtrip

Comfortabel in de auto slapen tijdens een roadtrip. Iedereen heeft wel eens een roadtrip willen maken, toch? Lekker door allerlei verschillende plekken rijden met de auto en kijken waar je ’s avonds uit komt. Heerlijk! Maar het gebeurt waarschijnlijk vaak genoeg dat je in de auto moet overnachten en niet ergens een hotel kunt boeken of je tent op kunt zetten. Dat wordt slapen in de autostoel! Of niet? Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je heerlijk kunt slapen in een auto.

Schuim matras

Een erg handige en ook vaak gebruikte manier om comfortabel in de auto te slapen, is met een matras van schuim. Zo’n matrasje kun je vaak op maat knippen en zo kun je hem perfect groot genoeg maken om hem achter in de auto te leggen. Leg de achterste stoelen helemaal plat en leg hier het schuim matras bovenop. Je kunt zo heerlijk languit liggen zonder dat je na een half uur al last krijgt van je rug. Bovendien is het erg handig dat je het matras gewoon weer op kunt rollen en het dus weinig ruimte inneemt. Ga op zoek naar een goedkoop traagschuim matras en neem er eentje mee waar je lekker op kunt slapen.

Isabel pocket hybride gespot op bedden.nl

Luchtbed

Slaap je er in je eentje? Dan is het een idee om een eenpersoons luchtbed mee te nemen en deze gewoon op de achterbank te leggen wanneer nodig. Hier is vaak prima de ruimte voor, en zo kun je toch gewoon lekker languit liggen en heb je geen last van vervelende hobbels in je rug. Wel zo lekker als je gewoon kunt liggen, en het luchtbed zorgt ervoor dat je gewoon comfortabel zal slapen. Overdag berg je hem natuurlijk netjes op, en het neemt ook nog eens amper ruimte in beslag als je hem niet gebruikt.

Met meerdere mensen

Ben je met meerdere mensen en is het niet mogelijk om bijvoorbeeld op de achterbank te liggen? Dan zal je gewoon je stoel achterover moeten leggen en zo een goede nachtrust proberen te pakken. Je kunt kussentjes gebruiken om het wat comfortabeler te maken. Zeker nekkussentjes zijn erg handig en verlichten een hoop pijn. Zoek een prettige positie om in te slapen en maak er op die manier het beste van. Uiteindelijk gaat het toch om de herinneringen die je tijdens de roadtrip maakt, en niet om hoe goed je wel of niet hebt geslapen die nacht, toch? Het is dus niet het einde van de wereld als je een nachtje wat minder goed slaapt. Tot zover deze blog: Comfortabel in de auto slapen tijdens een roadtrip.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.