Roddelfabriek

Concert Beyonce en Jay Z

By  | 

Dit weekend was de allerlaatste show van Beyoncé en Jay-Z van hun ‘On the run Tour’ in Paris, en onze eigen Ahlam was erbij!

love

AhlamAhlam:
Terwijl de tekst ‘This is not real life’ op het scherm stond, wachtte ik rustig af met wat er komen zou.

 

 

tinrl

 

Het moment was aangebroken! Daar kwamen de wereldsterren op met het klassieke nummer ‘Bonnie en Clyde’.  Wow, wat een start van een geweldige concert. Haar Dance moves, de bivakmuts het hele plaatje klopte tot een geheel.

otr         ontr

 

Dit was zeker het beste concert dat ik ooit heb bezocht. Alhoewel het een concert was leek het meer op een film. Er kwamen geweldige nummers voorbij o.a. : ‘Crazy in love, Diamonds are forever, Tom Ford, Run the World’ Ook het nummer ‘Ex Factor’ van Lauren hill werd gezongen door Queen Bey. (Naar mijn mening nog beter dan de originele song.) Bey zong het nummer Flawless en als suprise kwam Nicky Minaj het nummer mee performen.

nicky bey          nb

 

Er gaan al een tijdje veel geruchten rond over het koppel. Een van de geruchten is dat queen Bey zwanger zou zijn van een 2e kind. De rapper zou namelijk de woorden in de tekst van zijn nummer Beach Is Better hebben veranderd naar: “Cause she’s pregnant with another one”

 

Het andere gerucht is natuurlijk dat het koppel uitelkaar is. Er waren zeker wel momenten tijdens het concert, waarvan je het gevoel kreeg dat er iets niet goed zat. In het nummer ‘love on top’, hoorde je een mix op het achtergrond van Michael Jackson ‘I Want You Back’.  Jay-z rapte het nummer ‘Song Cry’ met de tekst ‘How many times did you forgived me bey?’ zat er zeker diep in. Meteen daarna volgde het nummer, ‘Resentment’. Beyoncé zong het nummer zo intens, waar je het verdriet in haar stem kon horen Dit bezorgde bij het hele publiek wel een kippenvel momentje.

 

10699253_573968009416187_929841804_n

Bij het nummer ‘Song cry’ vroeg Jay-Z iedereen een lichtje te laten schijnen.

 

bey

Hier zong Queen Bey het prachtige nummer Resentment!

 

Op het nummer ‘Young forever’ leken de vonken er weer in te zitten. Ze dansten samen en Jay gaf Bey een kus. Het nummer ‘Halo’ werd gezongen voor de kleine meid Blue Ivy. Je zag veel foto’s van het gezin en zelfs prive foto’s. Last but not least gaven ze elkaar naar mijn mening een ‘professionele’ Shout Out.

b      kiss

 

b jay

Ik hoop dat het eerste gerucht waar is, want wat zijn ze toch een mooi stel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.