CONTACT

 CONTACT

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland en waarschijnlijk wil je contact. Ik zal je eerst wat over mezef vertellen:  Ik ben Mounira, een enthousiaste duizendpoot die zich graag bezig houdt met presenteren, acteren, bloggen en (content)produceren. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Naast mijn werk als presentatrice voor RTL4 werk ik ook mee achter de schermen. Heb je een interessant product, idee, concept of event? Schroom niet mij te contacten en wie weet kan ik jouw helpen bij de uitvoering en promotie van jouw project. Ook als je een ambassadrice of model nodig hebt ben je bij mij aan het juiste adres.

***Voor deze blog sta ik altijd open voor samenwerkingen, bijna al mijn blogposts zijn sponsored posts, dus kom maar door met je request. Ik schrijf graag advertorials, maar soms kan ik ook een linkje kwijt. Contact me maar!

Email: [email protected]

Mijn keywoorden:: (Online) Content, Lifestyle, Fashion, Beauty, Health, Blog, Blogger, Influencer, Kids, Socialmedia, Media, Blog, Actrice, Presentatrice, Ambassadrice etc.
contact
*Ps Sorry ik heb geen modellenbureau, je kunt je niet bij me inschrijven en ik heb ook niet nog meer advies naast dat ik deze Google nummer 1 blog post geschreven heb over Kindemodellen moeders en bureau’s

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht