CONTACT

 CONTACT

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland en waarschijnlijk wil je contact. Ik zal je eerst wat over mezef vertellen:  Ik ben Mounira, een enthousiaste duizendpoot die zich graag bezig houdt met presenteren, acteren, bloggen en (content)produceren. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Naast mijn werk als presentatrice voor RTL4 werk ik ook mee achter de schermen. Heb je een interessant product, idee, concept of event? Schroom niet mij te contacten en wie weet kan ik jouw helpen bij de uitvoering en promotie van jouw project. Ook als je een ambassadrice of model nodig hebt ben je bij mij aan het juiste adres.

***Voor deze blog sta ik altijd open voor samenwerkingen, bijna al mijn blogposts zijn sponsored posts, dus kom maar door met je request. Ik schrijf graag advertorials, maar soms kan ik ook een linkje kwijt. Contact me maar!

Email: mouniramansion@gmail.com

Mijn keywoorden:: (Online) Content, Lifestyle, Fashion, Beauty, Health, Blog, Blogger, Influencer, Kids, Socialmedia, Media, Blog, Actrice, Presentatrice, Ambassadrice, Marokkaanse actrice Nederland, Tunesische actrice Nederland, Marokkaanse presentatrice Nederland etc.
contact
*Ps Sorry ik heb geen modellenbureau, je kunt je niet bij me inschrijven en ik heb ook niet nog meer advies naast dat ik deze  blog post geschreven heb over Kindermodellen moeders en bureau’s

Disclaimer ( wat gebeurt er met jouw gegevens)

Ik schrijf bijna al mijn blogs zelf. De meningen in mijn blogs zijn dus van mij. Ook schrijft Janneke diverse blogs met haar eigen meningen. Deze meningen blijven meningen en blijven subjectief. Ik probeer alle zorg in acht te nemen om te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. Ik heb geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Reacties

Onder elke blog kun je al lezer een reactie achter laten. Dat vind ik leuk. Als je echt haat berichten of negatieve berichten onder mijn posts zet accepteer ik ze niet. Verder maakt mijn website gebruik van een systeem waarbij jij je naam en email achterlaat als je een reactie onder een bericht plaatst. Ik kan ook net als iedere andere blogger dan je ip-adres zien. Ik doe hier niets mee. Ik sla het niet op en verstuur ook geen emails  naar mijn volgers etc.

Contactformulier

Via het contactformulier kon je me benaderen. Deze heb ik inmiddels NIET MEER. Je kunt me enkel nog mailen op:

mouniramansion@gmail.com