Lifestyle

Crocs Comfort Hunt event

By  | 

Crocs Comfort Hunt event

Deze week heb ik een heel tof event bijgewoond namelijk het ‘Crocs Comfort Hunt Event’. Bij aankomst werden alle genodigden in teams ingedeeld. Ik zat met onder andere Laura Ponticorvo, en twee bekende blogsters in het team. Doel van deze dag was extreem genieten en daar twee foto’s van maken. Een super comfortabele foto én een zeer oncomfortabele pic. Het team met de leukste foto’s kreeg een verwenpakket van Dr. Fish. We mochten een paar Crocs uitkiezen zodat onze voetjes volledig konden relaxen. Ik koos voor deze super stoere Crocs sneakers.

12703_0H9_ALT100

We sprongen op de fietsen die voor ons klaar stonden waarmee we, lekker sportief, door Amsterdam konden racen. Aangekomen bij onze eerste relax- bestemming; Beddengigant Hästens. Met deze foto als resultaat.

BVFyyZHCYAAzBUS

Next stop: Het Conservatorium Hotel waar we genoten hebben van de lekkerste hapjes. Nu bén ik op dieet omdat ik over een paar weken een hele toffe shoot heb…, maar deze heerlijke zoetigheden kon ik niet weerstaan. Dus ogen dicht, verstand op nul en van elk hapje intens genoten!

hapjes

Tot slot kregen we een heerlijke voetbehandeling bij Dr. Fish waar we deze pic maakten. Ondertussen verkondigde ik aan iedereen wie het maar horen wilde dat wij zouden gaan winnen en dat wij  ‘Team Winning’ waren.

P9258386_zps8c66f21d

Ik moet zeggen, als het om wedstrijden gaat ben ik zeer competitief. Ik denk ook dat dit een van de redenen zal zijn, mocht ik ooit mee doen met een programma als Expeditie Robinson, dat ik dan waarschijnlijk als een van de eersten weggestemd word. Ik word dan namelijk heel bazig… Anyway: (ondanks, of misschien wel dankzij mijn gedrag) het maken van deze foto’s payed off want, we hebben gewonnen! Al met al een hele fijne dag. Complimenten aan Maison PR die alles, maar dan ook alles, tot in de puntjes hebben verzorgd.

532077_512851475469013_1408720466_n

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *