Guest Blogs

Dagboek van actrice Mounira Mansour (II)

By  | 

Dagboek van actrice Mounira Mansour (II)

Mounira Mansour (28) is freelance actrice en presentatrice. Ze speelde heel lang de rol van Marjana in SpangaS. Ze geniet van alle events, feestjes, premières en outfits die op haar pad komen en sinds kort blogt ze hierover op Mounira’s Mansion. Mounira heeft altijd al een liefde gehad voor de wereld van haar, make-up en kleding. Ze is een pittige tante die zoals ze zelf zegt ‘gewoon een meisje uit Amsterdam West’ is. Ze is mama van zoontje Noah (3) en echtgenote van Lex. Voor Mounira is elke dag een feestje. Mevrouw Mansour is te chaotisch om een maandelijkse blog bij te houden, laat staan de data van de gebeurtenissen te onthouden. Toch heeft ze speciaal voor de lezers van Vrouwen.nl een fotodiary bij gehouden over hoe haar drukke leven er ongeveer uitziet.

 

Vaak krijg ik vragen van moeders die hun kind graag in willen schrijven bij een modellenbureau. Meestal vragen ze me dan welke bureaus goed zijn, wat een kind kan verdienen en hoe het in z’n werk gaat. Voor Mounira’s Mansion leek het me leuk wat meer info te geven aan deze mama’s, door te schrijven over mijn eigen ervaringen met mijn zoontje Noah.

 

Marks and Spencer opende een flagship store in Den Haag. Samen met mijn vriendin Janneke was ik bij de opening, waar we leuk hebben geshopt. Uiteraard heb ik er een blog over geschreven.

Ik ben kind aan huis bij het prestigieuze Cachicci PR. Voor de items bij My Looks kom ik hier vaak exclusieve merkjes uitkiezen voor de looks die ik in gedachte heb.

 

Vandaag schijnt voor het eerst weer eens de zon in ons koude kikkerland. Ik spreek af met mijn girlies in hartje Amsterdam om mensjes te kijken, te roddelen en overheerlijke Ice-Tea te drinken. Cheers!

 

Soms is het nodig om als koppel You&Me-time in te lassen. Even niets anders dan… Elkaar. Net als dat liedje ”Just the two of us”! Lex en ik hebben het heerlijk gehad in het Savarin hotel in Den Haag. Lees hier mijn verslag.

 

Jawel, ik ben bij het hoofdkantoor van H&M. Dit zit op de Dam! Ik ben al jaren een groot fan en 40% van mijn kleding komt hier vandaan. Ik heb een afspraak om het H&M team te leren kennen en om te kijken hoe we samen zouden kunnen werken.

 

Ik heb geen zin om naar de sportschool te gaan (eigenlijk heb ik daar nooit zin in), toch besluit ik om wat oefeningen in de tuin te doen. Het weer begint weer wat mooier te worden en het is beter om te bewegen dan lazy in een stoel te zitten (al prefereer ik het laatste). Meer hierover vind je hier.

 

Het is date night. Mijn man en ik gaan super romantisch een filmpje kijken in Club Cinema, een privé bios in Amsterdam. Ik mag de film uitkiezen en ik kies voor Mr. & Mrs. Smith. Wat mij betreft is Angelina de knapste actrice on earth en Brad Pitt vind ik ook een über hotty, dus heel fijn om naar te kijken. Nu heb ik die film al zeker 10 keer gezien, maar hij blijft leuk. Mijn man vindt het ook niet vervelend om naar Angelina te kijken, beide blij!

 

Dave Mantel kennen jullie waarschijnlijk uit GTST. Ik ken hem nog van Restart, een tv-pilot waarin we samen speelden. Ik kan je zeggen dat hij echt nog even gewoon is gebleven. Totaal geen sterallures. En hij heeft een super lieve en knappe vriendin die model is. Toen ik hem vroeg of hij mijn look met de waterschoenen wilde beoordelen zei hij meteen oké. Dank je wel Dave!

 

Anna Speller is echt een vakvrouwtje. We kennen haar natuurlijk nog van Star Maker toen ze nog heel jong was. Ik heb haar beter leren kennen toen we samen in Onderweg naar Morgen speelden. Ook Anna staat met beide benen op de grond. Ik vind haar echt een schatje en ze heeft krullen om jaloers op te worden, laat staan haar stem. Wauw! Anna vond m’n Kim Kardashian Look zo leuk dat ze hem wil inpikken.

 

Ik ben zo trots op mijn glampanel. Vorige maand is mijn blog online gegaan en nu al heb ik een team van toppers erbij die comments leveren op al m’n outfits. De eisen waar deze mensen aan moeten voldoen zijn heel simpel: be you, be authentic and be real. En dat zijn ze!

 

Noah heeft een shoot voor kindermodeblog. Wat is het toch een kanjer. Hij racet met zijn fietsje heen en weer en stopt even om een paar poses te geven. That’s my boy!

 

Mijn man en ik hadden laatst weer date night (ja echt, we proberen dat 1 of 2x per maand!) en hoe leuk is het dan om naar de opening te gaan van Cirque du Soleil KOOZA! Een grote première met een rode loper, pers, BN-ers en de hele mikmak. Check hier meer foto’s.

 

Ik ben hier bij een voice-over bureau om voor de radio een commercial in te spreken. Ik vind het altijd super leuk om te doen. Je zit comfortabel met een kopje thee in een hokje terwijl er een meneer aan de knopjes draait. Meestal doe je het een aantal keren over en daarna wordt zo’n commercial afgemixt. Ik heb een zeer herkenbare stem en misschien hoor je me wel voorbij komen op je radio.

 

Ik herinner het me nog als de dag van gister. Ik deed een van mijn eerste audities ooit en Tess Milne was casting assistent. Ze viel me meteen op omdat ze van die super toffe sneakers droeg en echt een coole attitude had. Zo iemand die je niet snel vergeet. Inmiddels is ze zelf presentatrice en doet ze het supergoed op de Nederlandse TV. ‘What you see is what you get’ met Tess. En nog steeds is ze een schatje, die bovendien ook aan een ander denkt. Respect voor Tess Milne die deze week mijn Boy Look beoordeelde.

 

De uitnodigingen stromen royaal bij me binnen (jarenlang bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen hoor). Vandaag was ik uitgenodigd voor een high-end lunch bij Kruidvat! De gastvrouw van deze dag was May-Britt. We kennen haar allemaal als de Editor-in-Chief van één van mijn favo online magazines: Amayzine. Het was zeer gezellig, lekker tutten, lunchen en veel selfies maken. Check het verslag hier.

Tot de volgende keer! XOXO Mountje

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.