Fashion

3 damesjassen die na de zomer (weer) in zijn

By  | 

3 jassen die na de zomer (weer) in zijn

Ik weet het! De zomer moet nog beginnen, maar ik wil tegenwoordig meer gestructureerd zijn en mijn leven beter plannen. Dat betekent dat als ik het wat rustiger heb ik alvast kijk naar de de trends voor het volgende seizoen. Vandaag doe ik dat voor de winterjas. Ik heb in de jaren heel wat winterjassen gespaard. Ik koop om het jaar een nieuwe winterjas en die gaat op de kapstok. Je kunt wel uitrekenen hoeveel dat er zullen zijn geweest in de laatste jaren! Ik geef ook graag weg hoor, ik neem in de zomer mijn kleding en die van de kinderen mee en die verdeel ik dan onder mijn familie in Tunesië. Wat blijft ‘in’ en welke damesjassen komen er weer bij?

De Lammycoat is back

Deze jas was in mijn tijd helemaal in. Ik zelf kom uit 1985 en toen ik 14/15 was had ik zo’n lammycoat. Ik had alleen een hele korte versie in die tijd, denk hierbij aan iets onder de navel. Erg koud weet ik nog. Gelukkig zijn deze modellen op heuplengte en perfect om je te beschermen tegen de kou. Deze damesjassen zijn van suède met imitatiebont.

lammycoat
Lammycoat bruin, roze, zwart gespot op onlinewinterjas.nl

De Bomberjas verlengt zijn populariteit met nog een jaar

Ik ben zelf een echte koukluim. Ik heb het bij het minste of geringste koud en ik heb altijd een sjaal bij me of een panty als ik denk dat ik het toch koud ga krijgen met de outfit of the day. Een bomberjas kan gevoerd zijn van binnen, maar ik vind dat die zelf dan bollig maakt. Daarom ligt mijn persoonlijke voorkeur bij een niet-gevoerde bomber zoals op de afbeelding hieronder. Voor na de zomer kun je je bomberjack weer uit de kast halen, want deze blijft trendy onder de damesjassen.

Rode en gelige bomberjas 79,99 gespot op onlinewinterjass.nl

De getailleerde winterjas

De getailleerde dames winterjas is wat mij betreft tijdloos, dus als je deze nog in je kast hebt hangen zit je ook dit jaar weer goed. Deze 100 procent katoenen jassen hebben een slimfit vorm. Deze vorm complimenteert ieder vrouwen lichaam in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bomberjas die echt niet iedereen staat. Deze jas is de meest vrouwelijke jas en lekker warm in de winter.

getailleerde halflange jas
Milan Farronetti jas gespot op onlinewinterjas.nl v.a 149.95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.