Roddelfabriek

Marokkaanse Miss boos op Telegraaf

By  | 

Yes pijnlijk als je de missverkiezing hebt gewonnen en je krijgt een filmpje op de telegraaf, met als titel: DIT IS DUIVELSOPROEP.  Ghizlan Al Bachiry wint op 1 november de Miss Maghreb 2014 verkiezing in Belgie en ze doet een video-interview met de Telegraaf. Een dag later wordt ze geconfronteerd met het filmpje die meteen viral gaat. Er wordt in het item geen aandacht besteed aan de missverkiezing, de voorbereiding, de mooie jurken, de spanning van de avond of wat Ghizzy’s toekomst plannen zijn. Nee het gaat er (helaas) om dat sommige moslims problemen hebben met de avondjurken. Er wordt zelfs een willekeurige moslima op straat geïnterviewd en haar mening staat dan zogenaamd representatief voor heel veel moslims. Erg jammer en weer typisch dit BAH!!!
CHECK HIER HET TELEGRAAF FILMPJE

 

 

ghizlane miss maghreb

Helaas heb ik ook een aantal keren mijn billen gebrand aan interviews. Zo kunnen reporters soms iets wat je zegt totaal uit z’n verband rukken en van iets positiefs iets naars/negatiefs maken. Ik heb mijn lesje echt wel geleerd en weet nu veel beter dat ik geen uitspraken doe over afkomst/geloof/politiek. Als je een Arabische achtergrond hebt en je vertelt daarover dan ben je altijd de klos.

Ik feliciteer hierbij  Ghizlan met het winnen van Miss Maghreb 2014. Het is je van harte gegund. Aangezien de Telegraaf je geen Shine geeft doen wij het.

Lees hier haar interview

Video van de Miss Maghreb 2014 Arabisch 

Kroning van Miss Maghreb 2014 Belgie NEDERLANDS

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.